La Casa de Papel: To τέλος είναι κοντά για τη διάσημη συμμορία του Προφεσόρ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 11:16 La Casa de Papel: To τέλος είναι κοντά για τη διάσημη συμμορία του Προφεσόρ

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες αφίσες των χαρακτήρων της σειράς.

H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του πρώτου μέρους της 5ης και τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel έχει ήδη ξεκινήσει και το Netflix θέλει να μας κρατήσει… ζεστούς και σε αγωνία.

Μετά το πρώτο -και γεμάτο δράση- επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες, το Netflix ανήρτησε στο Twitter τις πρώτες αφίσες ορισμένων από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, όπως του Προφεσόρ και της Τόκιο.

«Ετοιμαστείτε για την αρχή του τέλους», το οποίο αναμένεται να είναι επικό. Η πιο διάσημη συμμορία της Ισπανίας, έχει αποστολή να τελειώσει αυτό που έχει ξεκινήσει, έχοντας να αντιμετωπίσει όμως αυτή τη φορά, τον πιο δύσκολο αντίπαλο… τον στρατό.\

Η επίσημη σύνοψη της 5ης σεζόν έχει ως εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Προφεσόρ και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την επιθεωρήτρια Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης! Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Θυμίζουμε ότι το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν θα περιλαμβάνει πέντε, δραματικά, επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση