Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το νέο στοίχημα της Βίκυς Καγιά στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 17:52 Το νέο στοίχημα της Βίκυς Καγιά στην καινούργια τηλεοπτική σεζόν

Mια ανάσα πριν από την επερχόμενη, απαιτητική, τηλεοπτική σεζόν, η Βίκυ Καγιά πέρασε τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στις Κυκλάδες, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των νησιών του Αιγαίου.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, σχεδόν αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife. Το ζευγάρι πέρασε αρκετές ημέρες στη Μύκονο, που είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς, αλλά και στην Πάρο και στη Μήλο. Η θερινή περίοδος ήταν ιδανική για την παρουσιάστρια του Star, που θέλησε να εστιάσει στην οικογένειά της και να απολαύσει μοναδικές στιγμές με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Βουτιές, παιχνίδια στη θάλασσα, τρυφερές στιγμές και απόλυτη χαλάρωση στα γαλάζια νερά του Αιγαίου είναι το καθημερινό τους πρόγραμμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από μια πολύ αφοσιωμένη μανούλα είναι και μια υπέροχη σύζυγος, που δεν ξεχνά τη γυναικεία της φύση. Η Βίκυ και ο σύντροφος της ζωής της πάντα βρίσκουν χρόνο να μοιράζονται μαγικές στιγμές μόνο για εκείνους. Προσέχουν πολύ τη σχέση τους, γι’ αυτό και μετά από τόσα χρόνια παραμένουν πολύ ερωτευμένοι.

Το νέο στοίχημα της Βίκυς

Η Βίκυ Καγιά, έπειτα από μια πολύ απαιτητική σεζόν, με το «Greece next top model» και το «Shopping star» να στηρίζονται πάνω της, είχε απόλυτη ανάγκη να γεμίσει τις μπαταρίες της. Της αρέσει η επαφή με τη φύση, απολαμβάνει τη ζωή της χωρίς μακιγιάζ και περιτ τά ρούχα και ζει τα καλοκαίρια της ανέμελα. Η επόμενη τηλεοπτική χρονιά προβλέπεται αρκετά δύσκολη, αφού, παρόλο που αποχώρησε από το «GNTM», θα παρουσιάσει δύο αρκετά απαιτητικά project.

Θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του «Shopping star», τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου, ενώ θα αναλάβει και το «Dancing with the stars», που θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν. όπως γράφει η Reallife, ήδη η παραγωγή έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες του κάστινγκ και έχει καταλήξει σε κάποια πρόσωπα, κυρίως χορευτές. Όσο για τους διάσημους που θα συμμετάσχουν, ακόμη δεν έχει γίνει καμία κρούση. Προς το παρόν παραμένει ανέμελη και χαλαρή και ζει την κάθε στιγμή όπως μόνο εκείνη ξέρει.

 

Πηγή: enikos.gr