Είναι επίσημο: το Just the 2 of Us πάει στον ALPHA

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Αυγούστου 2021 13:38 Είναι επίσημο: το Just the 2 of Us πάει στον ALPHA

Είχε γραφτεί εδώ και πολύ καιρό αλλά πλέον είναι επίσημο, ότι ο καινούργιος κύκλος του show θα βγει από τη συχνότητα του ALPHA.

Αν και υπήρξαν συζητήσεις και με άλλους… μνηστήρες, τελικά ο ALPHA κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία ώστε στις αρχές της νέας σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης να καλωσορίσει τους κριτές και τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια από το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι».

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού «To επιτυχημένο show του BBC που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, έρχεται στον Alpha, πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο, και φαντασμαγορικό  από ποτέ!

Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη , το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το  μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz! 

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο), γίνονται ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά  στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σ’ ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών. 

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και  να κατακτήσουν  στον μεγάλο τελικό την κορυφή! Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο  φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο μοναδικός, larger than life,  Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο (εντάξει μερικές φορές βγαίνει κι εκτός τόνου), παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας  βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!»

Μετά λοιπόν από την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων κύκλων στο ΟΡΕΝ το Just the 2 of Us θα βγει από τον αέρα του ALPHA και μάλιστα με πολλές αλλαγές, όπως το εντυπωσιακά μεγάλο και λαμπερό σκηνικό, αλλά και σε διαδικασίες… που θα εκπλήξουν…!

του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση