Stranger Things: Η νέα σεζόν "αξίζει την αναμονή"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 11:48 Stranger Things: Η νέα σεζόν "αξίζει την αναμονή"

Ο παραγωγός από τη σειρά "Stranger Things" μίλησε για την προετοιμασία της τέταρτης σεζόν και αιτιολόγησε την καθυστέρηση στην κυκλοφορία της.

"Η τέταρτη σεζόν θα είναι επική" δήλωσε ο παραγωγός της πολυαγαπημένης σειράς του Netflix, "Stranger Things", Shawn Levy, ο οποίος μίλησε στο 'Hollywood Reporter'. Η νέα σεζόν έχει καθυστερήσει αρκετά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού και οι θαυμαστές ανυπομονούν ιδιαίτερα να μάθουν πως θα εξελιχθεί η ιστορία.

Ο Levy, προειδοποίησε το κοινό πως "η τέταρτη σεζόν ετοιμάζεται και θα είναι μακράν η πιο φιλόδοξη, η πιο εκτεταμένη, κινηματογραφική και επική σεζόν που έχουμε δημιουργήσει ποτέ". Ο ενθουσιασμός της παραγωγής είναι τόσο έντονος που τόσο ο Levy όσο και τα αδέρφια Duffer που δημιούργησαν την πετυχημένη σειρά, μοιράζονται και νιώθουν την ανυπομονησία του κοινού.

Η τέταρτη σεζόν έχει καθυστερήσει, όπως αιτιολόγησε ο παραγωγός, τόσο λόγω των μεγάλων σχεδίων που ετοιμάζει όσο και εξαιτίας της πανδημίας. "Η πολυπλοκότητα της νέας σεζόν ακόμη και πριν τα εμπόδια και τις δυσκολίες της πανδημίας, παίρνει χρόνο, για αυτό αξίζει την αναμονή", σχολίασε.

Η επερχόμενη σεζόν της σειράς, όπως αναφέρει ο 'Independent', βρίσκεται αυτή την περίοδο στα γυρίσματα. Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από το 'Metro', η Eleven φαίνεται να βγαίνει από ένα κτίριο με φορείο, φορώντας μάσκα οξυγόνου, ενώ άλλη εικόνα που κυκλοφόρησε δείχνει ένα γκρεμισμένο κτίριο στο Hawkins, με τις αρχές να ερευνούν τα ερείπια.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της τέταρτης σεζόν του 'Stranger Things' δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, αλλά αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2022.

Πρόσφατα έγινε γνωστό, πως νέα άτομα μπαίνουν στη σειρά με τους Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen και Grace Van Dien, να είναι τα νέα ονόματα που θα αποκτήσουν τον ρόλο τους μέσα στην ιστορία.

Πηγή: Ιndependent

Προσαρμοσμένη αναζήτηση