Η χειρότερη ερώτηση που έγινε ποτέ στο «γίνε εκατομμυριούχος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 11:37 Η χειρότερη ερώτηση που έγινε ποτέ στο «γίνε εκατομμυριούχος»
Το κοινό συντάχθηκε με τον διαγωνιζόμενο καθώς αυτή η ερώτηση ήταν… πραγματικά σκληρή.

Και ποιος δεν έχει δει το τηλεπαιχνίδι «γίνε εκατομμυριούχος», ένα από τα πλέον επιτυχημένα παγκοσμίως. Στη χώρα μας έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία επί σειρά ετών, με το «τέρας» που έλεγε το λογισμικό ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στο εξωτερικό συνεχίζεται σε πάρα πολλές χώρες, με το κοινό να μη χάνει το ενδιαφέρον του και να είναι ενεργό ακόμα και στα social media σχολιάζοντας ανάλογα. Talk of the town έγινε λοιπόν ο Γκλεν Μπαν από το Ντούρχαμ της Αγγλίας.

Στην πρώτη του εμφάνιση, φτάνει να κερδίζει 32.000 λίρες (πάνω από 37.000 ευρώ) και πηγαίνει στην ερώτηση των 64.000 λιρών (74.000 ευρώ) η οποία, με βάση το κοινό, ήταν η χειρότερη που έχει «παίξει» στην ιστορία του τηλεπαιχνιδιού.

Ο δάσκαλος λοιπόν ήρθε αντιμέτωπος με μια ερώτηση που αγανάκτησε πολλούς και τους έκαναν να τον λυπηθούν.

3

«Από την απονομή των βραβείων του 2000 και μετά, το Όσκαρ Α 'Γυναικείου Ρόλου δεν έχει κερδίσει ποτέ γυναίκα της οποίας το επώνυμο αρχίζει, με ποιο από αυτά τα γράμματα;»!

Οι επιλογές του ήταν α) G, b) K, c) M και d) W.

Είναι να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

Ο φίλος μας ο Γκλεν, πήρε την επιλογή της τηλεφωνικής βοήθειας και πήρε τη γυναίκα του Μόλι τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει.

Με τον χρόνο να τον στριμώχνει, καθώς έπρεπε να απαντήσει, επέλεξε το γράμμα G, το οποίο ήταν… σωστό.

«Πολύ δύσκολο για τις 64.000 λίρες» έγραψε ένας χρήστης στα social media, ενώ ένας άλλος, ανέφερε: «Η χειρότερη ερώτηση που έχω ακούσει ποτέ σε μια τηλεοπτική εκπομπή κουίζ. Χαίρομαι που μάντεψε τη σωστή απάντηση».

Ο Γκλεν συνέχισε και τελικά έφτασε στις 125.000 λίρες (146.000 ευρώ).

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση