«Η τούρτα της μαμάς»: Backstage ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 18:00 «Η τούρτα της μαμάς»: Backstage ΦΩΤΟ από τα γυρίσματα

Ακόμη πιο ξεκαρδιστική και ανατρεπτική επιστρέφει, τη νέα σεζόν, «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ.

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της κωμικής σειράς μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε από το κοινό, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο γνώριμο σκηνικό της μονοκατοικίας, που φιλοξενεί, αυτή τη χρονιά, νέες ιστορίες γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η τούρτα της μαμάς

Η οικογένεια του Τάσου και της Ευανθίας, αλλά και απρόσμενοι guests-έκπληξη, πρωταγωνιστούν στις νέες περιπέτειες που έχει εμπνευστεί το δυνατό δημιουργικό δίδυμο της σειράς, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος συνεχίζει να υποδύεται τον ρόλο του κυνικού θείου Ακύλα, και ο Δημήτρης Αποστόλου

Η τούρτα της μαμάς

Χιουμοριστικές ατάκες, ευτράπελες καταστάσεις και επεισοδιακές διενέξεις ζωντανεύουν στα γυρίσματα από το εξαιρετικό καστ των ηθοποιών.

Στα νέα επεισόδια, η διάσταση Κυριάκου και Βέτας, η οποία επιμένει στο διαζύγιο, συνεχίζεται με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Οι ανατροπές στην καθημερινότητα όλων των μελών της οικογένειας είναι αναπόφευκτες, όταν η πρώην κοπέλα του Θωμά μένει έγκυος. Η μοναδική γιαγιά Μαριλού συναντά έναν παλιό της έρωτα και το σκηνικό γίνεται εκρηκτικό…

Η τούρτα της μαμάς

Η τούρτα της μαμάς: Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά

Στα νέα επεισόδια της σειράς, μεταξύ άλλων, θα δούμε ως guest τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα (Αμαλία) και Τάσο Ιορδανίδη (Διαμαντής), οι οποίοι υποδυόμενοι τους δικηγόρους αναλαμβάνουν το διαζύγιο της Βέτας και του Κυριάκου αντίστοιχα.

Η Αμαλία και ο Διαμαντής είναι και οι ίδιοι παντρεμένοι και χωρισμένοι, οπότε όταν συναντιούνται τυχαία στο τραπέζι της Ευανθίας η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου…

Η τούρτα της μαμάς

Και, φυσικά, όλοι είμαστε «καλεσμένοι» στα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς Ευανθίας.

Τραπέζια, όπου καλεσμένοι διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να συγκρουστούν, να θυμηθούν, να γελάσουν, να χωρίσουν, να ερωτευτούν.

«Η τούρτα της μαμάς» σερβίρεται πάντα στο τέλος κάθε οικογενειακής περιπέτειας, σαν ανταμοιβή για όσους κατάφεραν να μείνουν στο τραπέζι και να μοιραστούν όλα όσα τους ενώνουν.

Η τούρτα της μαμάς

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου), Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος, ο εγγονός)

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου.

Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Αποστόλης Μπαχαρίδης (Ρήγας).

 

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση