Εκτύπωση αυτής της σελίδας

GNTM: Ο λόγος που η Ζενεβιέβ έγινε trend στο Twitter

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:32 GNTM: Ο λόγος που η Ζενεβιέβ έγινε trend στο Twitter

Το GNTM βγήκε στον αέρα του Star τη Δευτέρα, με την κριτική επιτροπή να είναι ανανεωμένη μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Σίγουρα η παρουσία της Ισμήνηw Παπαβλασοπούλου, όμως μέχρι στιγμής είναι λίγο αδιάφορη.

Η ξανθιά καλλονή δεν έχει καταφέρει στα δύο πρώτα επεισόδια να κάνει τη διαφορά. Οι χρήστες του Twitter ανέδειξαν σε trend την Ζενεβιέβ, η οποία με τις ατάκες της και

Η Ζενεβιέβ δεν άφηνε ατάκα να πέσει κάτω στο χθεσινό επεισόδιο, ειδικά όταν ένα μοντέλο και αθλητής του Beach volley, τόλμησε να αποκαλέσει το GNTM “παιχνίδι”, η κριτής “άστραψε και βρόντηξε”. “Δεν είμαστε παιχνίδι. Είμαστε διαγωνισμός” είπε με αυστηρό ύφος στον 31χρονο, ο οποίος αν και δεν έχασε το χαμόγελό του, σίγουρα κατάλαβε ότι… έχασε το παιχνίδι.

GNTM 4: Ο αγρότης που έκανε έξαλλη τη Ζενεβιέβ

Την εμφάνισή του στο πλατό του GNTM 4 έκανε ο Ηλίας, ο οποίος είναι αγρότης και έχει καταγωγή από την Χαλκιδική.

Ο Ηλίας κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εμφάνιση του, αλλά τους προβλημάτισε με τον υποτονικό του χαρακτήρα.

«Είσαι αυτό που λέμε ορίτζιναλ μοντέλο. Ξέρεις τι δεν έχεις; Ενέργεια! Θα σου πω ένα τεράστιο όχι μπας και ξυπνήσει η φλόγα που επιβάλλεται να έχει ένας άντρας που είναι τόσο όμορφος, τόσο άψογος σε μία οντισιόν που τον βλέπει όλη η Ελλάδα. Πας για λεφτά! Με έχεις υπνωτίσει!», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ο Ηλίας πέρασε στην επόμενη φάση με 3 “ναι”, αφού η Ζενεβιέβ ψήφισε αρνητικά.

Πηγή: enikos.gr