GNTM 4: Απόψε το ID Catwalk - Οι εμφανίσεις που θα δούμε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 14:11 GNTM 4: Απόψε το ID Catwalk - Οι εμφανίσεις που θα δούμε

Ολοκληρώνονται οι οντισιόν του GNTM 4 και περνάμε στην πρώτη φάση του bootcamp. Έφτασε η ώρα για το ID Catwalk, όπου οι υποψήφιοι θα πρέπει να εντυπωσιάσουν τους κριτές.

Ολοκληρώνονται το βράδυ της Τρίτης (21/09) οι οντισιόν του GNTM 4, όπου θα δούμε μια ακόμη σειρά υποψηφίων να προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο bootcamp. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων του Star, αμέσως μετά το τέλος των οντισιόν, θα παρακολουθήσουμε το ID Catwalk.

Το ID Catwalk αποτελεί την πρώτη φάση του bootcamp και εκεί οι παίκτες που πέρασαν θα πρέπει να παρουσιάσουν την προσωπικότητά τους μέσα από μια πασαρέλα. Οι ίδιοι θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ τους, θα κάνουν το stylying τους και θα επιλέξουν τα ρούχα τους.

Με τον τρόπο αυτό ο κάθε παίκτης και η κάθε παίκτρια θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ποιοι είναι και να αποτυπώσουν στην εικόνα τους και στο περπάτημά τους τις πτυχές του εαυτού τους. Σκοπός είναι να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με την μοναδικότητά τους.

Όπως βλέπουμε στο trailer και στα αποκλειστικά πλάνα του αποψινού επεισοδίου, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κριτών. Διαφορετικά στυλ, ιδιαίτερες πινελιές, πασαρέλες γεμάτες αυτοπεποίθηση, εκκεντρικές εμφανίσεις θα κατακλύσουν την οθόνη μας απόψε, Τρίτη (21/09).

GNTM 4: Δείτε το trailer της Τρίτης (21/09)

GNTM 4: Αποκλειστικό απόσπασμα του αποψινού επεισοδίου

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση