Κομάντα και δράκοι: Το Twitter έκανε Νο1 trend το Strager Things αλά Ελληνικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 09:56 Κομάντα και δράκοι: Το Twitter έκανε Νο1 trend το Strager Things αλά Ελληνικά

Η νέα σειρά του Mega κέρδισε το Twitter που την έκανε πρώτο trend.

Πρεμιέρα έκανε η σειρά Κομάντα και Δράκοι στο Mega και το Twitter παραμιλάει ακόμα, κάνοντας λόγο για επιστροφή του Mega του καλού όπως παλιά.

Σκηνοθέτης της σειράς του Mega ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης από το επικό Νησί στο Mega πριν δέκα χρόνια, που αυτή τη φορά υπογράφει και το σενάριο.

Κομάντα και δράκοι: Λίγα λόγια για την πλοκή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στη σειρά ο Βασίλης Γιαννούλης, αστυνομικός που παίρνει μετάθεση για το χωριό στην Κρήτη και μετακομίζει εκεί με τα τρία του παιδιά, την Ναυσικά, τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο μετά την απώλεια της συζύγου του. Ο γιος του Γιώργος έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα που δεν το γνωρίζει ακόμη, έρχεται σε επαφή με τα παιδιά που έχουν φτιάξει την συμμορία των Κομάντο αλλά και τον Ντόντο ένα παιδί που επίσης έχει κάτι ιδιαίτερο και μεταφυσικό. Οι δυο τους θα ενεργοποιήσουν άθελά τους μια αόρατη δύναμη που ξυπνά παλιές έχθρες στο χωριό.

Τι άλλο ξέρουμε για την πλοκήστα Κομάντα και Δράκοι; Μάθε εδώ

Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα «Κομάντα», μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος.

Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Το Twitter κέρδισε ο Ντόντο

Ο Λευτέρης Κοκογιανάκης, υποδύεται στη σειρά Κομάντα και Δράκοι τον Ντόνο, ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του. Ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου. Ένα ευαίσθητο παιδί που οι ιδιαίτερες ικανότητές του, μόνο προβλήματα του δημιούργησαν, αφού οι συγγενείς του, οι Δράκοι, τον εκμεταλλεύονται και τον κακομεταχειρίζονται.

Η ερμηνεία του νεαρού ηθοποιού με το ξεχωριστό ταλέντο και τις ειδικές ικανότητες, τον έκανε αγαπημένο στα σχόλια του κοινού στο Twitter.

Ένας ακόμα ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο πρώτο επεισόδιο, ήταν και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος υποδύεται τον γκουρού της περιοχής ενώ το Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη όπου έγιναν τα γυρίσματα, κέρδισε κι αυτό τις εντυπώσεις του κόσμου στα social media.

Ανάμεσα στα σχόλια του Twitter για τη νέα σειρά του Mega Κομάντα και Δράκοι, δεν έλειψε και η αναφορά στο Stranger Things του Netflix, που επίσης έχει να κάνει με παιδιά και μεταφυσικό στοιχείο αλλά και με την πλοκή της σειράς, που δεν ξετυλίχτηκε από το πρώτο επεισόδιο και έκανε πολλούς να απορούν για το τι θα δούμε στη συνέχεια, αυτή την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Πηγή: queen.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση