Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή στην τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 12:22 Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή στην τηλεόραση

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση έδωσε η Ελένη Μενεγάκη, μιλώντας στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μιλά για όλους και για όλα, ενώ αναφέρεται και στην απόφασή της να φύγει από τον ALPHA. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη την Παρασκευή.

“Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ. Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου αποφάσισα να μοιραστώ πως αυτή ήταν η τελευταία τηλεοπτική σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση. Ό,τι είχα πει ήταν αλήθεια.  Εγώ ξέροντας πως θα σταματήσω το ζούσα μέρα, μέρα. Τον αποχωρισμό τον ζούσα σε ΄λη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ήθελα όμως αυτό να επηρεάσει το πώς με βλέπουν οι τηλεθεατές μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν.

Το γιατί δεν το είπα τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου, ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δύο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Το μόνο που ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σίγουρα θα ήμουν σπίτι…” ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τον ALPHA.

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή στην τηλεόραση

“Γενικά λειτουργώ με το ένστικτο, είμαι παιδί της λογικής, αλλά το ακούω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση του “γεια σας”, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε, χωρίς όμως πραγματικά να είχα αφήσει το περιθώριο στα υπόλοιπα κανάλια ότι θα κάνουμε μια συζήτηση και βλέπουμε. Όποιος και να με κάλεσε είπα πως ό, τι ακούσατε είναι αλήθεια ” τόνισε η Ελένη Μενεγάκη. ”

Αναφερόμενη στη χρονιά που απουσίασε από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια είπε ότι “ήταν μια χρονιά περίεργη, ιδιαίτερη και διαφορετική για όλους μας”. Εμένα τα σχέδιά μου ήταν στο τι θα έκανα… Τώρα από εκεί και πέρα”, ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε που δεν… έκανε τελικά, απάντησε:

“Ήθελα πάρα πολύ να ταξιδέψω, ήθελα πολύ να υποδεχτώ και εγώ τα παιδιά μου στο σπίτι μου μέσα σαν μαμά. Ήθελα να πάω εκδρομές με τα παιδιά και με τον σύντροφό μου. Ήθελα να κοιμηθώ, ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το κάνω. Ήθελα να κάτσω στο κρεβάτι χωρίς να σκέφτομαι. Ήθελα να δω τους φίλους μου που όλοι μου έκαναν παράπονα ότι σαν τους σνόμπαρα όλους, ότι σαν ήμουν εγώ που δεν μπορούσα να ακολουθήσω. Που ακόμα κι αν ο άνθρωπός μου, ήθελε εγώ δεν μπορούσα. Κι όσες φορές το έκανα δεν ήμουν καλή παρέα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, ήμουν λίγο βαρετή. Ήθελα να κάνω πράγματα καθημερινά, όχι κάτι ιδιαίτερο και σπουδαίο”.

Πηγή: Mega