Survivor: Τα σχέδια του Acun για την πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 16:00 Survivor: Τα σχέδια του Acun για την πρεμιέρα

Για πέμπτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επανήλθε στις οθόνες μας την περσινή σεζόν μετά από διάλειμμα ενός χρόνου και όπως φαίνεται αυτό του έκανε καλό.

Οι επιδόσεις του ριάλιτι ήταν εντυπωσιακές γεγονός ότι το φέρνει ξανά στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαληρού. Η αρχική σκέψη ήταν να υπάρξει μία «All Star» εκδοχή με παλιούς παίκτες, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star οι αρνήσεις που εισέπραξε η παραγωγή ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να εγκαταλειφθεί το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Οι περισσότεροι άλλωστε από τους πρώην παίκτες που ήθελε η παραγωγή είχαν κλείσει κάπου άλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την πέμπτη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης. Επιθυμία του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali είναι η πρεμιέρα να γίνει νωρίτερα από πέρσι προκειμένου το ριάλιτι να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το «Survivor» να ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα με πιθανή ημερομηνία σύμφωνα με το Star τη 19η Δεκεμβρίου. Άλλωστε και την περασμένη σεζόν το «Survivor ξεκίνησε νωρίτερα από ποτέ χτίζοντας το κοινό του αφού εκείνες τις ημέρες τα περισσότερα προγράμματα βρίσκονται σε παύση λόγω των γιορτών.

Η εκδοχή του θα είναι και πάλι με Διάσημους και Μαχητές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε και πρώην παίκτες προηγούμενων κύκλων που άφησαν το στίγμα τους στο ριάλιτι. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα ονόματα που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Σάββας Γκέντσογλου, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Άνθιμος Ανανιάδης είναι τα πρώτα πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση