Το τρολάρισμα από τις "Άγριες Μέλισσες" στο black out του Facebook - Ένα meme που θα γίνει viral

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 16:50 Το τρολάρισμα από τις "Άγριες Μέλισσες" στο black out του Facebook - Ένα meme που θα γίνει viral

Στον χορό του… τρολαρίσματος για το black out σε Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger μπήκαν και οι “Άγριες Μέλισσες“.

Σωστά διαβάσατε, τα social media της αγαπημένης σειράς του ANT1 δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο “πάρτι” που γίνεται στα social media με χιλιάδες ξεκαρδιστικά memes για το πώς το Twitter αναδείχθηκε χθες βασιλιάς!

Ο Λάμπρος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης, που θα συλληφθούν στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε, σπρώχνουν το φορτηγάκι που έχει μείνει. Δίπλα τους μπήκαν τα απαραίτητα για να γίνει το meme viral.

Ο Λάμπρος είναι το Twitter – εφόσον κάθεται ήσυχος στη θέση του οδηγού – ενώ οι άλλοι δύο είναι το Instagram και το Twitter που βασανίζονται σπρώχνοντας.

Άγριο τρολάρισμα στο Twitter για το black out σε Facebook, Instagram και WhatsApp

Το “πάρτι” από χθες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Twitter, με το τρολάρισμα για το black out σε Facebook, Instagram και WhatsApp να παίρνει… επικές διαστάσεις.

Το πρώτο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter, σε όλον τον κόσμο που συγκεντρώθηκε, ήταν αρκετό για να προκαλέσει πανδαιμόνιο.

Το “γεια σε κυριολεκτικά τους πάντες” έχει πλέον συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια like και πάνω από μισό εκατομμύριο retweet.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες έσπευσαν να σχολιάσουν, σε μια “μάχη” του marketing για την καλύτερη ατάκα. Φυσικά ανάμεσα στους λογαριασμούς που σχολίασαν ήταν και οι λογαριασμοί των social media που έπεσαν.

Από τα McDonalds, το Instagram, το What’sApp, μέχρι το NFL, το Zoom και τον Γκόρντον Ράμσεϊ, σίγουρα αυτή η βραδιά θα μείνει στα βιβλία ρεκόρ για το Twitter.

Oι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger ήταν εκτός λειτουργίας καθώς υπέστησαν μαζική βλάβη επηρεάζοντας δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, που τελικά το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν σχόλια και memes στο Twitter.

Δείτε μερικά από τα memes και σχόλια για το Facebook

Προσαρμοσμένη αναζήτηση