X-Factor με Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο - Ποια θα είναι η παρουσιάστρια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 09:58 X-Factor με Άννα Βίσση και Αντώνη Ρέμο - Ποια θα είναι η παρουσιάστρια

Το X-Factor έρχεται στο Mega με πολύ ηχηρά ονόματα στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή “Happy Day”, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος φαίνεται πως θα είναι οι δύο από τους τέσσερις κριτές του σόου ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθεί η Μαρία Μπεκατώρου.

Αναζητούνται άλλα δύο ονόματα για την κριτική επιτροπή που δεν είναι γνωστό αν θα είναι το ίδιο ηχηρά. Το X-Factor επιστρέφει το δεύτερο μισό της σεζόν.

Το MEGA εξασφάλισε, από τη Fremantle και τη Syco Entertainment, τα δικαιώματα μετάδοσης του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού, που ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία, το 2004.

Το «Χ Factor» δημιουργήθηκε από τον μετρ της ψυχαγωγίας, Simon Cowell, και το έχουν παρακολουθήσει δισεκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, σε περισσότερα από 185 σημεία του πλανήτη.

Το μακροβιότερο μουσικό format δεν έχει περιορισμούς, είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα είδη, σε σόλο ερμηνείες ή σε μπάντες. Επίσης, οι ερμηνευτές δεν είναι οι μόνοι που διαγωνίζονται. Στο «παιχνίδι» μπαίνουν και οι κριτές, οι οποίοι «μάχονται» μεταξύ τους στην αναζήτηση του καλύτερου διαγωνιζόμενου.

X-Factor: Το πρώτο τρέιλερ

Πηγές: Mega, Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση