Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σπίτι με το Mega» με Νατάσα Θεοδωρίδου: Το Σάββατο θα περάσουμε πολύ ωραία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 10:37 «Σπίτι με το Mega» με Νατάσα Θεοδωρίδου: Το Σάββατο θα περάσουμε πολύ ωραία

«Είστε όλοι καλεσμένοι μου γιατί ξημερώνουν τα γενέθλιά μου και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για εμένα και για όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ», είπε η τραγουδίστρια στο Live News.

«Είμαι πολύ ευτυχής και χαίρομαι που βρισκόμαστε με μία τέτοια ευκαιρία» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Νίκο Ευαγγελάτο «γούρι» της.

«Το Σάββατο θα περάσουμε πολύ ωραία. Είστε όλοι καλεσμένοι μου γιατί ξημερώνουν τα γενέθλιά μου και είναι μια πολύ καλή συγκυρία για εμένα και για όλους τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ» σημείωσε η Νατάσα Θεωδορίδου, προσθέτοντας: «Επίσης όλο αυτό έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά μου, στο Θέατρο Γης όπου κάναμε το “Σπίτι με το MEGA”. Και ξεκινάει ένας ωραίος χειμώνας με ωραίες μουσικές στιγμές».

Παράλληλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη νέα της επιτυχία το «Υπάρχω για σένα» σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη και μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, τονίζοντας ότι είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ένα χαρούμενο τραγούδι. «Ήθελα πολύ να πω ένα τραγούδι που δίνει χαρά, υμνεί τον έρωτα, μπορεί να βρει κάποιος έναν άνθρωπο κοντά του και να το αφιερώσει», υποστήριξε.

Δείτε το απόσπασμα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο LIVE NEWS:

Πηγή: Mega