Squid Game: Όλοι οι "θάνατοι" της επιτυχημένης σειράς σε ένα τρελό infographic

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 20:09 Squid Game: Όλοι οι "θάνατοι" της επιτυχημένης σειράς σε ένα τρελό infographic

Πόσοι άνθρωποι "πέθαναν" κατά τη διάρκεια των 9 επεισοδίων της επιτυχημένης κορεάτικης σειράς του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως; SPOILERS εντός.

Αν αναρωτιέστε πόσοι άνθρωποι και με ποιον τρόπο έχασαν τη ζωή τους στα 9 επεισόδια που μετρά ο πρώτος κύκλος της σειράς Squid Game του Netflix, ένας χρήστης έφτιαξε το απόλυτο infographic.

Το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" όπως ονομάζεται στα ελληνικά η σειρά, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δημοφιλούς πλατφόρμας, η οποία πέρα από το ελληνικό κοινό, το οποίο την κράτησε "κολλημένη" στο Νο1 για δυο και πλέον εβδομάδες, έχει καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα σε περισσότερες από 90 χώρες του πλανήτη.

Όταν το Squid Game εμφανίστηκε στο Νο1 του αμερικανικού Netflix, οι ιθύνοντες της πλατφόρμας είχαν ενημερώσει πως οι προβλέψεις τους το ήθελαν να γίνεται το πρώτο κορεατικό project που θα βρεθεί στο Νο1, παγκοσμίως. Και το κατάφερε και με το παραπάνω αφού από την πρεμιέρα του στις 17 Σεπτεμβρίου το παρακολούθησαν 111 εκ. λογαριασμοί, καθιστώντας το "το μεγαλύτερο λανσάρισμα που κάναμε ποτέ", όπως ενημέρωσαν από τα αρχηγεία της πλατφόρμας.

Σημείωση: το Netflix έχει έναν δικό του τρόπο να κάνει τις μετρήσεις των "οπαδών" κάθε προϊόντος του. Αφορά όσους βλέπουν ένα επεισόδιο για τουλάχιστον δυο λεπτά -όχι από την αρχή έως το τέλος. Βάσει αυτού, το προηγούμενο κορυφαίο λανσάρισμα (Bridgerton) προτιμήθηκε σε 82 εκατομμύρια νοικοκυριά, στις 28 πρώτες μέρες της προβολής του (μετά την πρεμιέρα που έγινε ανήμερα Χριστουγέννων). Το Squid Game είχε περισσότερο κοινό, σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πόσοι άνθρωποι "πέθαναν" στο Squid Game;

Όπως φαίνεται στο infographic που δημιούργησε χρήστης του Διαδικτύου και το οποίο δημοσίευσε στο reddit, οι θάνατοι ανέρχονται στους 341, κατά τη διάρκεια των 6 παιχνιδιών με τους περισσότερους από τους μισούς να σημειώνονται στο πρώτο κιόλας παιχνίδι με τίτλο "Red Light, Green Light" που παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Όσο για τον πιο συχνό τρόπο θανάτου, αυτός ήταν δια του πυροβολισμού.

Squid Game-infographic
Squid Game-infographic REDDIT

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση