GNTM 4 - Spoiler: Ποιοι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 16:59 GNTM 4 - Spoiler: Ποιοι παλιοί παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι

Επιστροφές στο σπίτι του GNTM 4, όπου τρεις παλιοί παίκτες θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσουν ξανά το έπαθλο. Το concept με την Ελένη Φουρέιρα που θα δούμε την Τρίτη (09/11).

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε στο GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας (08/11), με τα μοντέλα του ριάλιτι να είναι πλέον στο Top 9 μετά την αποχώρηση και του Αιμιλιανού, ο οποίος είχε την χειρότερη λήψη στο concept με το Rodeo.

Και ενώ οι παίκτες και οι παίκτριες πιστεύουν πως βρίσκονται στην τελική ευθεία και οδεύουν προς το τέλος του διαγωνισμού, στο επεισόδιο της Τρίτης (09/11) θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα μεγάλο σοκ, αφού τα δεδομένα αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, απόψε, τρεις παλιοί παίκτες του GNTM 4 θα επιστρέψουν στο σπίτι και στον διαγωνισμό, διεκδικώντας εκ νέου τον τίτλο του επόμενου Greece's Next Top Model και τα "χρυσά" έπαθλα του νικητή.

Η επιλογή θα γίνει από τον Alex Babahmadi, επικεφαλής επικοινωνίας για το πρακτορείο Elite Models παγκοσμίως, ο οποίος θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στα μοντέά που θεωρεί πως έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν.

 

 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία άτομα που θα επιστρέψουν στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star είναι αγόρια και πρόκειται για τους: Αγγαίο, Ντίνο, Θάνο.

Έπειτα, τα μοντέλα θα χορέψουν στους καυτούς ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα, κάνοντας πασαρέλα για την νέα κολεξιόν του σχεδιαστή μόδας Απόστολου Μητρόπουλου. Ποιοι θα τα καταφέρουν;

GNTM 4: Δείτε το τραίλερ της Τρίτης (09/11)

 

 

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση