Survivor 5: Αυτοί είναι οι δύο celebrities που προσέγγισε ο Ατζούν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 12:14 Survivor 5: Αυτοί είναι οι δύο celebrities που προσέγγισε ο Ατζούν

Σε διαδικασία αναζήτησης επωνύμων παικτών για το "Survivor 5" βρίσκεται η Acun Medya. Σε ποια δύο άτομα έγινε πρόταση και τι απάντησαν.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το "Survivor 5" βρίσκονται η εταιρεία παραγωγής "Acun Medya" και ο ΣΚΑΙ, αφού είναι προγραμματισμένο ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες της παραγωγής βρίσκονται σε διαδικασία προσέγγισης διαφόρων επωνύμων, ώστε να βρουν τα κατάλληλα άτομα για το ριάλιτι, με αρκετούς celebrities να διαπραγματεύονται ακόμη την συμμετοχή τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Happy Day", ένα από τα ονόματα στα οποία έχει γίνει πρόταση είναι η Ιωάννα Σρόιτερ (Ιωάννα Μπούκη), η οποία στην πρώτη επαφή που έγινε, απάντησε αρνητικά, ενώ λίγο καιρό μετά της έγινε εκ νέου πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε αρνητικά και στην δεύτερη πρόταση, με τις πηγές να λένε πως ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελε να αφήσει τα δύο παιδιά της που είναι μικρά σε ηλικία.

Το δεύτερο πρόσωπο που προσέγγισε η παραγωγή για να μπει στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, ο οποίος δεν έχει καταλήξει ακόμη.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από διάφορα κάστινγκ για ριάλιτι, διαθέτει ένα ιδιαίτερα αθλητικό σώμα, που προδιαθέτει ότι θα τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα. Μάλιστα, έχει υπάρξει μπασκετμπολίστας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση