Εκτύπωση αυτής της σελίδας

J2US: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Τα σενάρια που εξετάζονται

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 09:43 J2US: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός - Τα σενάρια που εξετάζονται

Με το live σόου του J2US σχεδιάζει να κάνει αλλαγή του χρόνου και υποδοχή του 2022 ο Alpha. Το μουσικό σόου ταλέντων με παρουσιαστή τον Νίκο Κoκλώνη θα μεταφερθεί εκτάκτως από Σάββατο στην prime time της Παρασκευής, ενώ το επεισόδιο που θα μεταδοθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο μεγάλος τελικός.

Το ζήτημα του φινάλε του J2US απασχολεί έντονα τις τελευταίες εβδομάδες τόσο τον Alpha όσο και την παραγωγή του σόου. Στο τραπέζι, μάλιστα, έπεσε η ιδέα επέκτασης του  έως τον Φεβρουάριο, είτε με την προσθήκη νέων ζευγαριών είτε μέσω επιστροφής των καλύτερων έως τώρα διδύμων. Ο Alpha επιθυμεί να διατηρήσει τη «φόρα» που έχει δώσει στα Σαββατόβραδα το μουσικό σόου, κάποιοι, ωστόσο, εκφράζουν σοβαρές ενστάσεις ότι, αν πάει έως τον Φεβρουάριο, θα «ξεχειλώσει».

Για την ώρα, όπως αναφέρει η Reallife, το επικρατέστερο σενάριο θέλει το «Just the 2 uf us» να ρίχνει αυλαία μέσα στις γιορτές, με τον ημιτελικό να μεταδίδεται ανήμερα τα Χριστούγεννα (Σάββατο) και τον μεγάλο τελικό να βγαίνει ζωντανά στον αέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Παρασκευή).