Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef 6: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 13:53 MasterChef 6: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών

Άρχισαν οι οντισιόν του MasterChef 6 και οι υποψήφιοι μάγειρες βάζουν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν μια θέση στον διαγωνισμό. Ρεκόρ συμμετοχών και εξωτερικά γυρίσματα φέτος.

Το MasterChef επιστρέφει για 6η συνεχή σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Κριτές και υποψήφιοι παίκτες άρχισαν να μαγειρεύουν στο ανανεωμένο πλατό του διαγωνισμού μαγειρικής, διεκδικώντας μια θέση στο διάσημο ριάλιτι.

Ενδεικτικό είναι το ρεκόρ συμμετοχών που καταγράφηκε φέτος, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 8.000, παρόλο που υπήρχαν ήδη δύο νέοι μαγειρικοί διαγωνισμοί στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Σωτηρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να "σηκώσουν" μανίκια και να αναδείξουν τα καλύτερα πιάτα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κατακτήσουν τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα, τα οποία είχαν σταματήσει λόγω κορωνοϊού τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως έχουν προγραμματιστεί αρκετές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ενώ για τα προγράμματα "Game of chefs" και τα "Top chef" δήλωσε πως ενδεχομένως να αδικήθηκαν από την περίοδο που προβλήθηκαν.

"Έχουμε φάει πολύ ωραία πιάτα μέχρι τώρα. Κοκαλάκι δεν έχω βρει ακόμη, ο κόσμος προσέχει! Έχουμε πολλή όρεξη", δήλωσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πηγή: news247.gr