Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 16:22 Παναγιώτης Ψωμιάδης για «Φάρμα»: Είμαι έτοιμος, δεν θέλω τους κρυόκωλους

Λίγα 24ωρα πριν την είσοδο στου στη «Φάρμα», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκαλύπτει ποιους συμπαίκτες του δεν συμπαθεί. Τι του απάντησαν οι δικοί του άνθρωποι όταν τους ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην Φάρμα.

Στο περιβάλλον του, όπως είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στην «Φάρμα» συνάντησε αρκετές αντιδράσεις. Με την απόφαση του διαφωνούσαν άνθρωποι της οικογένειας του, αλλά και συνεργάτες του. 

Μάλιστα, ο Παναγιώτη Ψωμιάδης σημείωσε πως «πέρασα πολλά το 2020», αναφέροντας ότι νόσησε από κορονοϊο, είχε ατύχημα με το μηχανάκι του και τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς και ότι καταστράφηκε και το αμάξι του, καθώς πήρε φωτιά εν κινήσει.

Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε πως δεν τον πτοούν οι δυσκολίες και δήλωσε έτοιμος για όλα στην «Φάρμα» του ΑΝΤ1, λέγοντας πάντως πως «Δεν θέλω να έχω απέναντι μου κρυόκωλους, άκεφους, αλαζόνες, ανθρώπους με έπαρση».

Ακόμη, όπως είπε χαρακτηριστικά στο τέλος της συνέντευξης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, «εγώ ο ίδιος είμαι πρόκληση, είμαι μόδα, είμαι έρωτας».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση