Casa de Papel: Αντίστροφη μέτρηση για το επικό φινάλε της 5ης σεζόν – Όλα τα τρέιλερ που μας γέμισαν προσμονή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 09:58 Casa de Papel: Αντίστροφη μέτρηση για το επικό φινάλε της 5ης σεζόν – Όλα τα τρέιλερ που μας γέμισαν προσμονή

«Θα χάσετε τον ύπνο σας» προειδοποιεί ο Προφεσόρ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σειράς φαινομένου του Netflix, Casa de Papel, είναι πλέον γεγονός. Και τι φινάλε. Επικό όπως όλοι μας προετοιμάζουν! Η τελευταία και 5η σεζόν της Τέλειας Ληστείας έχει χωριστεί σε 2 Τόμους (όπως τους ονόμασε η παραγωγή). Τα πρώτα πέντε επεισόδια υπό το όνομα Vol. 1 ανέβηκαν στην πλατφόρμα στις 3 Σεπτεμβρίου. Και πραγματικά καθήλωσαν με την εξέλιξή τους.

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έρχεται η σειρά του Vol. 2 και των τελευταίων πέντε επεισοδίων του Casa de Papel με τον τηλεοπτικό πλανήτη να μετράει τα λεπτά. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 3/12 μεταξύ 09:00 και 10:00 ώρα Ελλάδας.

Το Netflix για να μας κρατάει ζεστούς αυτούς τους μήνες που μεσολάβησαν κυκλοφόρησε αρκετά τρέιλερ τα οποία απλά έκαναν την αναμονή ακόμα πιο… δυσβάσταχτη.

Η αρχή στις 25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά στις 13 Οκτωβρίου 2021

‘Ένα μήνα ακριβώς πριν το μεγάλο φινάλε ήρθε και το πιο καθηλωτικό τρέιλερ.

Και το «αντίο» του Netflix στους πιο συμπαθητικούς ληστές της ιστορίας

Ο Προφεσόρ προειδοποιεί: «Θα χάσετε τον ύπνο σας»

Το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν του Money Heist υπόσχεται να δώσει στους θαυμαστές της σειράς μια ολοκληρωμένη ματιά στη μοίρα του Προφεσόρ, που τον υποδύεται ο Άλβαρο Μόρτε, και της συμμορίας του.

Συγκεκριμένα: «Η Τόκιο (Ούρσουλα Κομπρερό) είναι πλέον νεκρή και ο εχθρός εξακολουθεί να παραμονεύει στην Τράπεζα της Ισπανίας τραυματισμένος, αλλά επικίνδυνος όσο ποτέ. Αντιμετωπίζοντας την πιο σκοτεινή της στιγμή, η συμμορία καταστρώνει ένα νέο τολμηρό σχέδιο για να βγάλει το χρυσό χωρίς να το καταλάβει κανείς. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, ο Καθηγητής ίσως να έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του».

Ο Προφεσόρ, η Τόκιο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ισπανικής σειράς, με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο, προειδοποιούν τους φαν ότι τα τελευταία επεισόδια θα είναι γεμάτα ένταση.

«Ξέρουμε ότι θα το λατρέψουν», λένε οι συντελεστές στην κάμερα και υπόσχονται ότι «αυτό που έρχεται είναι πολύ δυνατό» (το καλό που τους θέλουμε!). «Θα χάσουν τον ύπνο τους όταν δουν τα επεισόδια» συμπληρώνει ο Προφεσόρ, κάνοντας την αγωνία και την περιέργεια να χτυπούν κόκκινο.

Μαζί με τον Μόρτε το καστ του Casa de Papel συμπληρώνουν οι Ιτσιάρ Ιτούνιο (Λισαβόνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Εράν (Ρίο), Χάιμε Λορέντε (Ντένβερ), Έσθερ Ασίμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Αρς (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χοβίκ Κεουχκέριαν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μαρσέιγ), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο) και Νάτζουα Νίμρι (επιθεωρήτρια Σιέρρα).

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση