Casa de Papel: Οι αγαπημένοι χαρακτήρες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 11:55 Casa de Papel: Οι αγαπημένοι χαρακτήρες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς

Από τον ιδιαίτερο Μπερλίν μέχρι την φλογερή Τόκιο όλοι αναμένεται να εμφανιστούν έστω και για μία φορά στο Vol. 2 της 5ης και τελευταίας σεζόν.

Το Casa de Papel φτάνει στο τέλος του καθώς την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου νωρίς το πρωί ο 2ος Τόμος της 5ης και τελευταίας σεζόν της σειράς που λάτρεψαν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως θα βρίσκεται online. Η προσμονή έχει χτυπήσει κόκκινο και το Netflix με τα τρέιλέρ του έχει φροντίσει να κάνει την κατάσταση χειρότερη.

Προφανώς και το κείμενο περιέχει spoilers.

Το συνολικό τέλος της σειράς Casa de Papel έρχεται λοιπόν στο Netflix στις 3/12 αλλά το τέλος κάποιων πολύ αγαπημένων χαρακτήρων, από την πλέον συμπαθητική συμμορία ληστών στην ιστορία, έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό.

Ας θυμηθούμε λοιπόν εκείνους που σκοτώθηκαν δίνοντας τη ζωή τους για την «Τέλεια Ληστεία».

Μπερλίν (Πέδρο Αλόνσο)

Ο αδερφός του Προφεσόρ, Μπερλίν, ήταν ένας από τους πολύ ιδιαίτερους χαρακτήρες του Casa de Papel. Φαινομενικά αδίστακτος αλλά στο βάθος κατάφωρα ρομαντικός και ιδεαλιστής. Στη δεύτερη σεζόν, θυσιάστηκε για να δώσει στο πλήρωμά του περισσότερο χρόνο για να δραπετεύσει από το Εθνικό Νομισματοκοπείο μέσω ενός τούνελ. Σκοτώθηκε από την αστυνομία.

Ωστόσο το Netflix φρόντισε για αυτό τον αγαπημένο χαρακτήρα καθώς ανακοίνωσε μία spin off σειρά του Casa de Papel η οποία θα αφορά εξ ολοκλήρου τον Μπερλίν.

Μόσχα (Πάκο Τους)

Ο Μόσχα ή Μοσκού όπως τον φώναζαν στα ισπανικά ήταν ο πατέρας του Ντένβερ και μία πολύ συμπαθητική πατρική φιγούρα της σειράς. Όταν ξεκίνησε το Money Heist, η Μόσχα είχε μόλις εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστεία και ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής – μέχρι που το Ντένβερ χρειαζόταν απεγνωσμένα χρήματα για να ξεπληρώσει ένα χρέος.

Ο Μόσχα σκοτώθηκε από αστυνομικούς έξω από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη 2η σεζόν της Τέλειας Ληστείας.

Όσλο (Ρομπέρτο Γκαρσία)

Αδερφικός φίλος του Ελσίνκι, ο Όσλο ήταν καταδικασμένος να πεθάνει. Ο χαρακτήρας του ήταν βοηθητικός στη σειρά και πάντα στη σκιά του αγαπημένου Σέρβου. Στο τέλος της 1ης σεζόν του Money Heist, ο Όσλο χτυπιέται στο κεφάλι με λοστό από τους ομήρους στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Εγκεφαλικά νεκρός ο Όσλο σκοτώνεται από τον καλό του φίλο, Ελσίνκι, σε μια πράξη υπέρτατης φιλίας και ελέους.

Ναϊρόμπι (Άλμπα Φλόρες)

Η Ναϊρόμπι ήταν αγαπητή από τους συναδέλφους της αλλά και το κοινό. Ήταν γνωστή για την ταπεινότητά της, το γεγονός ότι ήταν δίκαιη και καθόλου ανόητη.

Τι συνέβη? Η Ναϊρόμπι είχε μια τρομερή μοίρα στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Στο φινάλε της 3ης σεζόν, η Ναϊρόμπι παραλίγο να πεθάνει μετά από πυροβολισμό από την αστυνομία αλλά επιβιώνει. Στη συνέχεια, αιχμαλωτίζεται από τον πλέον μισητό κακό χαρακτήρα της σειράς, τον Γκαντία που είναι επικεφαλής της ασφάλειας της Τράπεζας της Ισπανίας. Ο Γκαντία χρησιμοποιεί τη Ναϊρόμπι ως ανθρώπινη ασπίδα, ώστε τα μέλη της συμμορίας να μην του επιτεθούν. Τελικά, εκτελεί το Ναϊρόμπι με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Τόκιο (Ούρσουλα Κορμπέρο)

Τελευταία χρονικά αλλά ίσως η πλέον αγαπημένα χαρακτήρας που χάνει τη ζωή της στο Casa de Papel είναι η Τόκιο.

Η Τόκιο είναι η αφηγήτρια ολόκληρης αυτής της επιχείρησης, προσθέτοντας τη χαρακτηριστική μελαγχολική, δραματική οπτική της στα ήδη δραματικά γεγονότα της σειράς. Στη μέση του Vol. 1 της πέμπτης σεζόν εξηγεί πώς άρχισε να ασχολείται με τη συμμορία της Τέλειας Ληστείας. Ο καθηγητής και ο αδελφός του, Μπερλίν, εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητές ως ληστή. Ξέφυγε από την αστυνομία μετά από μια αποτυχημένη ληστεία, κατά την οποία σκοτώθηκε ο εραστής της, Ρενέ.

Για δύο χρόνια, η Τόκιο είχε μια σχετικά ήρεμη ζωή με τον Ρίο στον Παναμά, ζώντας από τα κέρδη τους από την τελευταία τους ληστεία. Στη συνέχεια, μπήκε σε άλλη μία περιπέτεια του Καθηγητή, αυτή τη φορά στην Τράπεζα της Ισπανίας. Στην 5η σεζόν, ο Προφεσόρ συλλαμβάνεται και η ληστεία εξελίσσεται γρήγορα. Με τον στρατό να πλησιάζει, η Τόκιο παίρνει την απόφαση να θυσιαστεί και να αφήσει τον Ντένβερ και τη Μανίλα να δραπετεύσουν. Αλλά πριν πεθάνει φροντίζει να πάρει μαζί της αρκετούς εχθρούς.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση