Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επανάληψη που όλοι περιμέναμε: Οι «Απαράδεκτοι» ξανά στο MEGA

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 16:11 Η επανάληψη που όλοι περιμέναμε: Οι «Απαράδεκτοι» ξανά στο MEGA

Οι «Απαράδεκτοι» είναι μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές κωμικές τηλεοπτικές σειρές και λατρεύτηκε από τους τηλεθεατές. Ένα σήριαλ που έγραψε ιστορία και λατρεύτηκε όσο λίγα από τους τηλεθεατές, δεν είναι άλλο από τους «Απαράδεκτους».

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στα social media τους φανατικούς της σειράς να ζητούν ξανά την προβολή της σειράς. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως αν και η σειρά προβλήθηκε στο Mega στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και διήρκησε μιάμιση τηλεοπτική σεζόν, από τον Σεπτέμβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1993, την γνωρίζει ακόμα και οι νεότερες γενιές!

Έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης χάρη στις πηγαίες και αστείες ερμηνείες των πρωταγωνιστών, που μάλιστα κάποιοι από αυτούς εξακολουθούν μέχρι σήμερα να είναι σημαντικά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως ανέφερε σήμερα (14/12) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, η σειρά επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του Mega.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρέα που όλοι αγαπήσαμε: η Δήμητρα (Δήμητρα Παπαδοπούλου), ο Σπύρος (Σπύρος Παπαδόπουλος), ο Γιάννης (Γιάννης Μπέζος), ο Βλάσσης (Βλάσσης Μπονάτσος), η Ρένια ή «αστροπελέκι» (Ρένια Λουιζίδου) και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης επιστρέφουν στο Mega, με τη μετάδοση του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου τους την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1η Ιανουαρίου αντίστοιχα, στις 21:00.

πηγή: gazzetta.gr