GNTM 4 Τελικός: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα - Άνοιξε η ψηφοφορία του κοινού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2021 15:34 GNTM 4 Τελικός: Όσα θα δούμε τη Δευτέρα - Άνοιξε η ψηφοφορία του κοινού

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (20/12). Οι δύο τελευταίες δοκιμασίες που περιμένουν τα μοντέλα. Πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα η βαθμολογία των παικτών.

Μια ανάσα πριν από την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του GNTM 4 βρίσκονται οι τρεις φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων του Star.

Η "χρυσή" τριάδα που αποτελείται από την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, την Όλγα Ντάλλα και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη έχει λάβει ήδη μέρος σε δύο απαιτητικές φωτογραφίσεις, ενώ τα μοντέλα έχουν μπροστά τους άλλες δύο πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Τις φωτογραφίες τους θα κρίνουν οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Δημήτρης Σκουλός και Ζενβιέβ Μαζαρί.

Οι βαθμολογίες των παικτών και από τις τέσσερις δοκιμασίες θα συμψηφιστούν, ενώ σε αυτές θα προστεθούν και οι ψήφοι του κοινού. Έπειτα, θα βγει το τελικό αποτέλεσμα και θα μάθουμε ποιο μοντέλο θα πάρει την πρωτιά.

Σημειώνεται πως η ψηφοφορία των τηλεθεατών άνοιξε χθες το βράδυ και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι και το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (20/12), που θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός του GNTM 4

Στο α' μέρος του τελικού οι φιναλίστ έβαλαν τα δυνατά τους και από τις δύο δοκιμασίες συγκέντρωσαν τους παρακάτω βαθμούς:

  • 69 για την Όλγα
  • 70 για τον Κωνσταντίνο
  • 74 για την Κυβέλη

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 4

Την ερχόμενη Δευτέρα (20/12) στις 21:00 στο Star θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, όπου θα μάθουμε και τις υπόλοιπες βαθμολογίες των κριτών αλλά και τον νικητή ή την νικήτρια.

Στο επεισόδιο θα δούμε τα μοντέλα να λαμβάνουν μέρος σε δύο ακόμη δοκιμασίες, ενώ στο ριάλιτι θα βρεθούν και οι παλιοί παίκτες με τους οποίους θα συνεργαστούν, αλλά και η Βίκυ Κουλιανού.

Η πρώτη δοκιμασία θα βασίζεται σε catwalks. Οι φιναλίστ θα πρέπει να περπατήσουν στην πασαρέλα σε τρία διαφορετικά shows που θα έχουν άλλο conept: ανδρόγυνο, industrial και υψηλή ραπτική.

Στη δεύτερη δοκιμασία θα δούμε τα μοντέλα να γυρίζουν ένα βίντεο που θα αποτελεί διαφημιστικό σποτ ενός προϊόντος, το οποίο θα κληθούν να "πουλήσουν".

Έπειτα, η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή θα διακοπεί και θα μεταφερθούμε live στο πλατό του GNTM 4, για να μάθουμε τις τελικές βαθμολογίες και τον νικητή ή την νικήτρια του ριάλιτι.

Δείτε το trailer του μεγάλου τελικού του GNTM 4

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος νικητής ή η νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 χιλιάδων ευρώ, ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, αλλά και ένα αυτοκίνητο SUV, το Open Mokka.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση