Survivor 5 - Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Βαλάντης;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 21:42 Survivor 5 - Spoiler: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Βαλάντης;

Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής Βαλάντης αποχωρεί οικειοθελώς από το "Survivor 5" λόγω προβλημάτων υγείας.

Δυναμικά έχει ξεκινήσει το "Survivor 5" στον ΣΚΑΙ, που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ μερικά πρόσωπα έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Ένα από αυτά είναι ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης που ανήκει στην ομάδα των Διάσημων και έχει αναδειχθεί υποψήφιος προς αποχώρηση για δύο συνεχόμενες βδομάδες.

Ο 46χρονος τραγουδιστής έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, λόγω του έντονου χαρακτήρα του και των αντιπαραθέσεων στις οποίες έχει εμπλακεί.

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν τον Βαλάντη να αποχωρεί οικειοθελώς από το "Survivor 5" εξαιτίας της υγείας του, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα.

Ο τραγουδιστής φαίνεται όντως να δυσκολεύεται στον στίβο μάχης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο, γι' αυτό και δεν έχει αρκετή δύναμη στα αγωνίσματα.

Η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα", μετέδωσε, πάντως πως τα spoilers αναφέρουν ότι ο Βαλάντης έχει ήδη φύγει από ριάλιτι επιβίωσης.

Πηγή: News247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση