Σπύρος Παπαδόπουλος: Απαντά για τις αντιδράσεις στην προβολή των "Απαράδεκτων"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 22:37 Σπύρος Παπαδόπουλος: Απαντά για τις αντιδράσεις στην προβολή των "Απαράδεκτων"

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε θέση για το εάν θα έπρεπε να μην προβάλλεται η σειρά "Απαράδεκτοι", λόγω των σκηνών του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη.

Την απόφαση του MEGA να συνεχίσει τις επαναλήψεις της θρυλικής σειράς "Οι Απαράδεκτοι" σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στο εάν θα έπρεπε να κοπεί η σειρά ή οι σκηνές στις οποίες εμφανίζονται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, για τις οποίες αντέδρασε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού στην προβολή του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου.

"Γιατί να κοπεί; Ήταν μια ιδιωτική απόφαση, ήταν απόφαση των καναλαρχών. Δεν είναι κάτι συντεταγμένο, δεν είναι νόμος του κράτους. Το MEGA, λοιπόν, αποφάσισε προφανώς ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα και αποφάσισε να παίξει τα επεισόδια. Οπότε πού είναι το πρόβλημα;", ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο συμφώνησε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος άκουσε τις δηλώσεις του και είπε:

"Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αν και πολλοί συνάδελφοί μας διαφωνούν. Εγώ νομίζω ότι δεν έχει κανένα νομικό έρεισμα η απόφαση των καναλιών. Το προϊόν του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, δεν είναι μόνο προϊόν δικό του, είναι και των άλλων συντελεστών. Δεν μπορεί να κοπεί. Αν κάποιοι δεν θέλουν να το βλέπουν και δυσανασχετούν με το πρόσωπο του Φιλιππίδη με το οποίο διασκέδαζαν τόσα χρόνια, μπορούν να αλλάξουν κανάλι. Οι υπόλοιποι μπορεί να θέλουν να το δουν, άσχετα με αυτά που έκανε και για τα οποία θα δικαστεί", ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να δικαστεί τον Μάρτιο για δύο βιασμούς και μία απόπειρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση