Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμός με Αλεξάνδρου όταν βρέθηκε δίπλα του η πρώην του: «Σταματήστε, πλάκα με αυτά δεν σηκώνω!» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 15:40 Χαμός με Αλεξάνδρου όταν βρέθηκε δίπλα του η πρώην του: «Σταματήστε, πλάκα με αυτά δεν σηκώνω!» (vid)

Έκρηξη στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βγαίνει εκτός εαυτού.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη η Ελισάβετ Σπανού το πρωί της Τετάρτης. Στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με τον οποίο η όμορφη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι πριν από λίγα χρόνια.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Σουηδία… Ωραία» αναφώνησε ο Γιάννης Πουλόπουλος με το πρώην ζευγάρι να χαμογελάει στην κάμερα. «Μόνο εμένα δεν θέλει να με βλέπει κανένας πρώην μου;» αναρωτήθηκε, αυθορμήτως, η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα πειράγματα συνεχίστηκαν ενώ προβλήθηκε και το βίντεο κλιπ στο οποίο είχαν γνωριστεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού το 2013. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου ωστόσο, άρχισε να ενοχλείται με αποτέλεσμα να έρθει το ξέσπασμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να υψώσει τους τόνους και να απασφαλίσει κατά πάντων. «Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω. Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα» τόνισε εξοργισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος στο γεγονός πως ήθελε να θέσει τα όρια του. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε η έκρηξη της Χρύσλας Γεωργασκοπούλου η οποία είπε: «Ποιος είναι αυτός που θα ισχυριστεί ότι έχουμε κακή πρόθεση απέναντι σε έναν συνεργάτη μας; Μια στιγμή γιατί τώρα θα τα πάρω εγώ! Μομφές ότι εγώ δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου δεν τις δέχομαι και τις πετάω!».

Πηγή: gazzetta.gr