Survivor 5: "Βόμβα" Πηλίδη - Μου ζητήθηκε να "στήσω" τελικό Ευρωπαϊκού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 09:58 Survivor 5: "Βόμβα" Πηλίδη - Μου ζητήθηκε να "στήσω" τελικό Ευρωπαϊκού

Χαμός στο συμβούλιο του Survivor 5. Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκάλυψε πως του έχει ζητηθεί να "στήσει" αγώνα και μάλιστα τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χάος επικράτησε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 το βράδυ της Τετάρτης (12/01), με τους παίκτες να τσακώνονται μεταξύ τους και τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αγρότης κατηγόρησε την ομάδα του ότι έστησε τον αγώνα για να βγει προτεινόμενη η Παρασκευή και να φύγει, όπως και έγινε, με τους συμπαίκτες του να στρέφονται εναντίον του.

Με αφορμή όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσαούνης για την ομάδα του, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Γιωρίκα Πηλίδη αν του έχει τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είπε ότι του έχει ζητηθεί να "στήσει" αγώνα και μάλιστα τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

"Γιώργο, η λέξη "στημένο" παιχνίδι για εμένα είναι πολύ βαριά. Ναι, μου έχει ζητηθεί να στήσω παιχνίδι και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο", απάντησε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Survivor 5.

Survivor 5: Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση