Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντοκιμαντέρ στο Netflix η υπόθεση του Τζόκοβιτς!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 16:47 Ντοκιμαντέρ στο Netflix η υπόθεση του Τζόκοβιτς!

Σύμφωνα με την Daily Mail συνεργείο της συνδρομητικής πλατφόρμας είναι ήδη στην Αυστραλία για να ξεκινήσει τα γυρίσματα για την περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς.

H υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια τα οποία κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όλης της υφηλίου.

Ο ανεμβολίαστος Σέρβος τενίστας εισήλθε στην Αυστραλία για να παίξει στο Australian Open, κρατήθηκε για ώρες στο αεροδρόμιο και εν συνεχεία σε δομή μεταναστώ.

Kέρδισε το δικαστήριο για την ακύρωση της βίζας του, προπονήθηκε στο Melbourne Park και πλέον περιμένει την απόφαση του υπουργού μετανάστευσης για να μάθει εάν θα απελαθεί ή όχι από την χώρα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις σε πολλές χώρες του κόσμου προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Netflix το οποίο θέλει να φτιάξει ντοκιμαντέρ με θέμα την υπόθεση Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», συνεργείο της συνδρομητικής πλατφόρμας βρίσκεται στην Αυστραλία για να ξεκινήσει γυρίσματα.  Το ντοκιμαντέρ θα ενταχθεί σε μια σειρά εκπομπών σε μορφή παρόμοια με το «Drive to Survive» της F-1.

Ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για το τένις στο 2022 με έμφαση τα παρασκήνια των μεγάλων διοργανώσεων ανά τον κόσμο.

Πηγή: Daily Mail