Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήγα στη Φάρμα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 14:38 Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πήγα στη Φάρμα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε

Το ενδεχόμενο να γυρίσει στο ριάλιτι επιβίωσης

Για τις επιλογές που έκανε και κατακρίθηκε στην πολιτική του διαδρομή και τη συμμετοχή του στη Φάρμα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο Πρωινό. «Ποτέ δεν φόρεσα τη μάσκα της υποκρισίας της πολιτικής. Ό,τι και να κάνω δεν θέλω να ενοχλήσω. Κάποιοι με εξόντωσαν. Θα ξαναντυνόμουν Ζορό, ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων και έτσι πέρασα κάποια μηνύματα» είπε.

«Η αδικία προς το πρόσωπό μου δεν έχει προηγούμενο, έφτασα κάποια στιγμή στα άκρα, διότι η αδικία που έγινε σε βάρος μου ξεπέρασε κάθε όριο» είπε συγκινημένος αναφερόμενος και στη γυναίκα του.

Για την πολιτική του πορεία και την οικονομική κατάρρευση που έζησε τα τελευταία χρόνια είπε χαρακτηριστικά «πούλησα πολλά σπίτια που ήταν δικά μου τα τελευταία 40 χρόνια». Για τις συνεχείς δικαστικές του διαμάχες την τελευταία δεκαετία είπε «μπαινοέβγαινα στα δικαστήρια, τα οποία ήταν όλα αθωωτικά».

«11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια;»

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του για το #metoo.

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε» είπε.

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να τονίζει στη συνέχεια: «Τους καταδικάζω αυτούς. Τη γυναίκα δεν θα την χτυπάς ούτε με λουλούδι. Η γυναίκα είναι ευαίσθητο ον» πρόσθεσε.

Το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Φάρμα

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Φάρμα. «Έχω τη δυνατότητα για κάποιες μέρες να μπω στη Φάρμα. Μην προσπαθείτε να με πεθάνετε, φτάνει. Αναθεώρησα πολλά. Πήγα γιατί τα τελευταία 10 χρόνια δεν με παίζετε, ενώ με κυνηγούσατε, δεν θα με πεθάνετε» είπε. «Μου αρέσει η εκπομπή του Κοκλώνη και δεν αποκλείεται να με δείτε» είπε ο 74χρονος πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Μάλιστα δήλωσε ότι του λείπει ο Σταμάτης Γαρδέλης. «Ήταν κάτι το διαφορετικό. Ήμουν κολλητάρι του. Πηγαίναμε σρτο μποστάνι για να μιλάμε και να ηρεμούν τα φυτά» ανέφερε.

«Πούλησα πολλά σπίτια που ήταν δικά μου τα τελευταία 40 χρόνια» και συμπλήρωσε για τις συνεχείς δικαστικές του διαμάχες την τελευταία δεκαετία «μπαινοέβγαινα στα δικαστήρια, τα οποία ήταν όλα αθωωτικά».

Πηγή: newsbeast.gr