Οι αλλαγές που φέρνει το MasterChef και τα σχέδια του Star

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 13:07 Οι αλλαγές που φέρνει το MasterChef και τα σχέδια του Star

Επιστροφή του MasterChef σε καθημερινά επεισόδια, διπλά live για το «Dancing with the stars» και πιθανή αναβολή δύο νέων projects για τον Σεπτέμβριο.

Mε νέα δεδομένα μπαίνει το Star στο β’ ημίχρονο της τηλεοπτικής σεζόν. Η επιστροφή του MasterChef στις κλασικές οντισιόν έπειτα από έναν χρόνο -καθώς πέρυσι λόγω lockdown η διαδικασία αυτή είχε παρουσιαστεί διαφορετικά- ευνόησε το μαγειρικό ριάλιτι, που μπήκε δυναμικά στον ανταγωνισμό με ποσοστά άνω του 20%, ενώ έφερε αναταράξεις στη μάχη της prime time.

Το «MasterChef» ξεκίνησε με δύο επεισόδια την εβδομάδα, ενώ το ερώτημα «πότε θα γίνει καθημερινό» επηρεάζει και άλλους σταθμούς. Το μαγειρικό ριάλιτι θα συνεχίσει με μικρές δόσεις για σχεδόν έναν μήνα, ενώ το πλάνο της πενθήμερης μετάδοσης θα ενεργοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και αφού έχουν ολοκληρωθεί οι οντισιόν αλλά και το bootcamp, το MasterChef σερβίρει το… κυρίως πιάτο με πέντε επεισόδια την εβδομάδα και τους 24 παίκτες να έχουν μπει στο «σπίτι». Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το μαγειρικό ριάλιτι να καταλαμβάνει τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές θα μεταδίδεται το επεισόδιο του «Master class» στην απογευματινή ζώνη.

Οι “καραμπόλες” λόγω… MasterChef

Με τη φουλ ενεργοποίηση του «MasterChef», όπως αναφέρει η Reallife, το Star συμπυκνώνει τα live του «Dancing with the stars», ώστε να οδηγηθεί στο φινάλε χωρίς άλλες παρατάσεις. Μετά την αναβολή ενός live λόγω κρουσμάτων, το χορευτικό σόου με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά θα βγει με διπλό επεισόδιο την προσεχή εβδομάδα -Παρασκευή 21 και Κυριακή 23 Ιανουαρίου- ώστε ο ημιτελικός να ακολουθήσει στις 28 Ιανουαρίου και ο τελικός στις 4 Φεβρουαρίου.

Την ίδια στιγμή, σε καθεστώς αναμονής τελούν δύο νέα projects του Star που προορίζονταν για το β’ μισό της σεζόν. Το ριάλιτι δημοπρασιών «Cash or trash» δεν έχει ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών δεν ήταν ικανοποιητικός, ενώ εκκρεμεί ακόμα και η επιλογή του παρουσιαστή. Από δοκιμαστικά πέρασαν πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Κίμων Φραγκάκης, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμα το χρίσμα.

Τις τελευταίες ημέρες, αυξήθηκαν οι συμμετοχές για το «Cash or trash» με συχνότερη μετάδοση του σχετικού τρέιλερ, ωστόσο ακόμα το Star δεν έχει δώσει το «πράσινο φως» για να βγει άμεσα στον αέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό το τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών να μεταφερθεί τελικά για την επόμενη σεζόν. Στην αναμονή για να πάρει… φύλλο πορείας βρίσκεται και η καθημερινή σειρά που ετοιμάζει το Star με τίτλο «Τρία μίλια». Τα γυρίσματα της σειράς με πρωταγωνίστρια την Ευγενία Παναγοπούλου βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε θα κάνει πρεμιέρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει τελικά τον Σεπτέμβριο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση