Survivor 5: Ψήφισαν για να "διώξουν" τον Βαλάντη - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 09:39 Survivor 5: Ψήφισαν για να "διώξουν" τον Βαλάντη - Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στρατηγικά ψήφισαν στο Survivor της Δευτέρας με σκοπό να φέρουν τον Βαλάντη όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.

"Ξένο σώμα" αποτελεί για την ομάδα των Διασήμων ο Βαλάντης μετά το περιστατικό στο Survivor της Κυριακής και την ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προκαλώντας οργή συμπαικτών και αντιπάλων.

Αυτό φάνηκε και στην ψηφοφορία της Δευτέρας, στην οποία κλήθηκαν οι Διάσημοι για ακόμα μία φορά, αφού έχασαν και πάλι από τους Μαχητές και έτσι θα έπρεπε να επιλέξουν τον δεύτερο υποψήφιο. Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε την ατομική ασυλία, θα έπρεπε να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο, δεδομένου ότι αυτή την εβδομάδα, η τριάδα της κάλπης θα προερχόταν αποκλειστικά από την ομάδα του.

 

Έτσι, οι διάσημοι αποφάσισαν να ψηφίσουν στρατηγικά ώστε να φέρουν τον Βαλάντη ακόμα πιο κοντά στην έξοδο, εκφράζοντάς του έτσι τη δυσφορία τους για τη συμπεριφορά του.

Για τον λόγο αυτό, επέλεξαν να ψηφίσουν τον Γιωρίκα Πιλίδη, για να του στείλουν έναν πολύ δυνατό παίκτη στην "μονομαχία" της ψηφοφορίας του κοινού.

Εν συνεχεία, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος έκανε λόγο για "άθλια, απάνθρωπη, αχαρακτήριστη επίθεση" κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου υπέδειξε τον Θανάση Βισκαδουράκη ως τρίτο υποψήφιο, εξηγώντας πως τα δύο αυτά πρόσωπα θα είναι "το φως απέναντι στο σκοτάδι" και ελπίζοντας έτσι ότι θα στείλουν τον τραγουδιστή εκτός ριάλιτι.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση