MasterChef: Ρωσίδα «απείλησε» τους κριτές - Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:25 MasterChef: Ρωσίδα «απείλησε» τους κριτές - Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε!

Έπιασαν οι... απειλές της Αναστασίας;

Οι οντισιόν στο ΜasterChef συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με τους τρεις κριτές να αναζητούν τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Αναστασία με καταγωγή από την Ρωσία ρίχτηκε στη μάχη για μια θέση στο σπίτι και επέλεξε να μαγειρέψει μια μακαρονάδα με άνιθο, βότκα, παρμεζάνα και σολωμό.

Η παίκτρια που φάνηκε να είναι σίγουρη για τις μαγειρικές της ικανότητες πίστευε ότι θα αποσπάσει τα τρία πολυπόθητα «ναι» των κριτών. Τελικά όμως η προσπάθειά της δεν είχε θετική έκβαση καθώς είχε βράσει τα ζυμαρικά από πριν, με αποτέλεσμα να φουσκώσουν και να μην φαίνονται φρέσκα.

Η παίκτρια κάλεσε τους κριτές να δοκιμάσουν το πιάτο της αλλά ζήτησε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να πει έναν καλό λόγο για το πιάτο της: «Έχω και πρώην πεθερά από τον Πύργο Ηλείας. Να μου πείτε ναι, για αυτό το είπα. Μην μου πείτε όχι, εντάξει; Θα βρω που μένετε. Με την πεθερά έχω ακόμα καλές σχέσεις. Ρώσικη απειλή. Ναι, ήταν λίγο χοντρό».

Μόλις δοκίμασε το πιάτο της ο Κουτσόπουλος, η Αναστασία κατευθύνθηκε προς την έξοδο με τους κριτές να την καλούν πίσω γιατί η διαδικασία δεν είχε τελειώσει. Τελικά η Αναστασία μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση αλλά πήρε το «ναι» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πηγή; Star

Προσαρμοσμένη αναζήτηση