Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 09:57 Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα

Οι τίτλοι τέλους του ερωτικού ειδυλλίου μεταξύ Μυρέλλας και Κατσαούνη, η έκπληξη του Βαλάντη, η μάχη για το φαγητό και το κοουτσάρισμα του Βισκαδουράκη.

Η τοξικότητά του Βαλάντη και ο τρόπος που μίλησε για το θέμα με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε Διάσημους, Μαχητές και το τηλεοπτικό κοινό του Survivor να τον θέλει μακριά από τον Άγιο Δομίνικο και την Τετάρτη το βράδυ φάνηκε πως η… στρατηγική της ομάδας του να τον τοποθετήσει στον… τάκο απέναντι από τους Γιωρίκα Πιλίδη και Θανάση Βισκαδουράκη είχε αποτέλεσμα, καθώς ο τραγουδιστής αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα ο Βαλάντης δεν χρειάστηκε καν να χαιρετήσει συμπαικτες και αντιπάλους, αφού αποφάσισε να μην δώσει το παρών ούτε στο Συμβούλιο αποχώρησης, αφήνοντας άναυδό μέχρι και τον Γιώργο Λιανό.

Εκτός από την αποχώρηση το θέμα που απασχόλησε Διάσημους και Μαχητρές ήταν το τέλος της ερωτικής νουβέλας μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας με τους κόκκινους να μην μπορούν να πιστέψουν την αντίδραση του αγρότη και τα όσα είπε πριν τον χθεσινό αγώνα Beach Volley.

Σε πολλές σκέψεις μπήκε και η Μυριέλλα, η οποία παραδέχθηκε ότι ίσως παρασύρθηκε από την όλη κατάσταση επειδή είναι ρομαντική και τελικά συνειδητοποίησε ότι η αληθινή της δύναμη είναι έξω και πλέον δεν υφίσταται κάτι με τον Γιώργο. «Ήταν κάτι πλατωνικό», σημείωσε η ηθοποιός.

Για το τέλος του ειδυλλίου μίλησε και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος έκανε λόγο για κοροϊδία και δήλωσε ότι δεν θέλει να την βλέπει μπροστά του καθώς τον εξαπάτησε. «Χθες στον αγώνα βόλεϊ άνοιξα μία παρένθεση, αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή και ήθελα να της πω και να δηλώσω πως αυτό το ειδύλλιο κι ο ρομαντισμός ανάμεσά μας έχει τελειώσει απ’ τη δικιά μου τη μεριά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου. Ήθελα να τονίσω ότι τέλειωσε αυτό το ειδύλλιο και το θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, είναι πολύ καλή ηθοποιός γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Την ώρα που οι Ναυσικά, Βρισηίδα και Αθηνά ήρεμες και χορτάτες μετά τις νίκες των Διάσημων στα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού απολάμβαναν την ηρεμία τους στην παραλία των Κόκκινων, τρεις άντρες από την κόκκινη ομάδα καθόντουσαν σε αναμμένα κάρβουνα.

Για τον Βαλάντη η στρατηγική των συμπαικτών του να βάλουν τον Γιωρίκα και τον Βισκαδουράκη απέναντι στον ίδιο που είναι πιο δημοφιλής ήταν λάθος.

Η διπλή ήττα των Μαχητών έφερε νευρά στην μπλε παραλία. Το «δεν πειράζει» που είπε η Άσπα για τις ήττες και το ότι ζήτησε από τον Κατσαούνη τη μπαντάνα του για να ανοίξει την κατσαρόλα και να μην καεί, έκαναν έξαλλους την Ασημίνα και τον Αγρότη για την απάθειά της.

Λίγο πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης ο Βαλάντης υποσχέθηκε εκπλήξεις για το βράδυ και τα έβαλε με την ομάδα του μιλώντας για ανθρωποφαγία ενώ αρνήθηκε να παίξει στα αγωνίσματα, καθώς όπως είπε αντιμετωπίζει bullying από τους συμπαίκτες του.

Έτοιμος για τη μάχη δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος όπως τόνισε πλέον δεν τον απασχολούν οι «έρωτες», ενώ όταν ο Λιανός τον ρώτησε αν θέλουν να τα πουν ιδιαιτέρως εκείνος αρνήθηκε. Από την πλευρά της η Μυριέλλα, επέμεινε στο ότι διαφέρουν πολύ ως χαρακτήρες και, χωρίς να κρατάει κάποια κακία, έδωσε τέλος σε ό,τι είχε δημιουργηθεί.

Στο αγωνιστικό σκέλος όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, εκτός φυσικά από τον Βαλάντη, ο οποίος όχι μόνο δεν αγωνίστηκε αλλά απομακρύνθηκε και από τον πάγκο καθώς ουδεμία επαφή και σχέση δεν ήθελε να έχει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Οι Διάσημοι προηγήθηκαν, όμως οι Μαχητές απάντησαν με ένα σερι 4 νικών.

Το 4-1 ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά τους καθώς οι κόκκινοι ισοφάρισαν σε 4-4 και μετά ο αγώνας πήγαινε πόντο-πόντο, με τους Διάσημους να κάνουν την ανατροπή σε 5-4, όμως να μην κρατάει για πολύ το προβάδισμά τους.

Η αντεπίθεση των μπλε έφερε το παιχνίδι στο 9-7, οι Διάσημοι πλησίασαν σε 9-8, όμως η Ασημίνα «καθάρισε» τη Μυριέλλα για το τελικό 10-8 και έστειλε τους Μαχητές στο Συμβούλιο με γεμάτο το στομάχι.

Η έκπληξη που επιφύλασσε ο Βαλάντης ήταν να απουσιάζει και από το Συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο ελληνικό Survivor αλλά και γενικότερα σε κανένα Survivor παγκοσμίως.

Πάντως οι παίκτες του Survivor βρήκαν πάλι λόγο να τσακωθούν, με τους Μαχητές να τα βάζουν με τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος σύμφωνα με τους Μπλε, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος «προσέβαλλε παίκτες τους».

Όταν δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ο Γιώργος Λιανός έβγαλε από την αγωνία τους υποψήφιους προς αποχώρηση που βρίσκονταν στο Συμβούλιο, λέγοντας τους πως παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο, καθώς το τηλεοπτικό κοινό έστειλε σπίτι του τον Βαλάντη.

Η αντίδραση του Βαλάντη μόλις του ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί από το Survivor, ήταν  να πετάξει στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα.

Πηγή: protothema.gr