Survivor 5 - Κάτια Ταραμπάνκο: Ανατροπή με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 16:44 Survivor 5 - Κάτια Ταραμπάνκο: Ανατροπή με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Επιστρέφει ή όχι η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor; Η αποκάλυψη της μητέρας της on camera που ανατρέπει τα δεδομένα.

Μπορεί τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να ήθελαν την επιστρέφει στο Survivor να επιστρέφει στο Survivor και μάλιστα η είσοδός της στο reality επιβίωσης να πραγματοποιείται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος της μητέρας της νικήτριας του GNTM και πρώην παίκτριας του Survivor, η οποία μιλώντας στην κάμερα του "Super Katerina", ανέφερε πως η Κάτια δεν θα μπει στην ομάδα των Διασήμων το Σάββατο.

"Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει το Σάββατο και εμείς θα τη δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Τής έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πάρα πολύ ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει, ανησυχούσα σαν μαμά. Ανησυχώ μην πάθει ξανά κάτι με την υγεία της. Δεν έχει πετάξει ακόμα για τον Άγιο Δομίνικο, μάλιστα την περίμενα να έρθει εδώ σήμερα", δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ναταλία.

Πηγή: Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση