Survivor 5: Στενεύει ο κλοιός - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 10:04 Survivor 5: Στενεύει ο κλοιός - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποια ομάδα έχασε στο αγώνισμα του Survivor 5 και κλήθηκε να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση. Ποιος πήρε την ατομική ασυλία. Γιατί ήταν εκτός συμβουλίου ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Στον στίβο μάχης επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής (23/01) οι παίκτες του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, μετά και τις νέες προσθήκες παικτών στις δύο ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως στο χθεσινό επεισόδιο μπήκε στην ομάδα των Διασήμων του Survivor 5 ο γνωστός ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος μάλιστα έφερε δύο νίκες. Επίσης, στην ομάδα των Μαχητών μπήκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 5 έβαλαν τα δυνατά τους για να νικήσουν στο αγώνισμα ασυλίας, ωστόσο, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κέρδισαν με σκορ 10 - 8. Έτσι, οι Μπλε πήγαν ως θεατές στο πρώτο συμβούλιο του νησιού της εβδομάδας, χωρίς να ανησυχούν ότι πρέπει να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους να αποχωρήσει, σε αντίθεση με τους Διάσημους.

Survivor 5: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Διάσημοι, ως οι ηττημένοι του αγωνίσματος ασυλίας, αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Μετά την αποχώρηση του Βαλάντη την προηγούμενη βδομάδα, ενός παίκτη που ομόφωνα οι Κόκκινοι ήθελαν να διώξουν, ο κλοιός στενεύει αφού δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

Οι περισσότεροι παίκτες δήλωσαν πως θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια, ώστε να δυναμώσει η ομάδα τους, και αυτό έπραξαν.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος συγκέντρωσε 5 ψήφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως παραλίγο να υπάρξει ισοψηφία, καθώς ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκέντρωσε μία ψήφο λιγότερη από τον ηθοποιό.

Από το συμβούλιο του νησιού έλειπε ο Γιωρίκας Πιλίδης για ιατρικούς λόγους, με τον Γιώργο Λιανό να διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ατομική ασυλία και θα κληθεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη της στο επόμενο επεισόδιο.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση