Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 15:27 Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία!

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler. Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία στο αποψινό επεισόδιο. Μαχητές ή Διάσημοι;

 Γίνονται πραγματάκια στο Survivor όπως θα έχετε πάρει χαμπάρι. Ένας μικρός χαμούλης για την ακρίβεια. Ειδικά το σημείο με τον κανόνα που παραβιάστηκε έχει πολύ ζουμί. Πριν από αυτό όμως έχουμε το οριστικό Survivor spoiler.

Από το trailer του Survivor βέβαια βλέπουμε πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα για την πορεία του παιχνιδιού. Αρχικά το ότι Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα Κουρεντή έρχονται ξανά πολύ κοντά. Στη συνέχεια η παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού. Τέλος και το συμβούλιο αποχώρησης. Εκεί όπου θα υποδειχθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Οι Διάσημοι ήταν που βρέθηκαν πρώτοι σε αυτή τη διαδικασία. Οι μπλε έκαναν αυτό που ξέρουν στην ασυλία για να ακολουθήσει ένας χαμός στην καλύβα τους με το μοίρασμα της καρύδας.

Survivor διαρροή 24/1: Αυτή η ομάδα παίρνει την 2η ασυλία

Οι Διάσημοι δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί το σερί των Μαχητών στις ασυλίες. Αυτοί είναι που κατορθώνουν και παίρνουν τη νίκη.

Στην ουσία του πράγματος, η νίκη της κόκκινης ομάδας θα φέρει τους μπλε σε διαδικασία ψηφοφορίας. Είναι καιρός να μπουν και αυτή σε δύσκολη θέση και να δούμε την τελική 4άδα που θα σχηματιστεί. Θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον.

Δείτε τα σχόλια για όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας

 

 

Πηγές: Mega, sportime.gr