MasterChef 6: Δάκρυσε η Ελισάβετ - Ο Κουτσόπουλος της έδωσε το Golden Pin

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 15:33 MasterChef 6: Δάκρυσε η Ελισάβετ - Ο Κουτσόπουλος της έδωσε το Golden Pin

Η Ελισάβετ δάκρυσε από τη συγκίνηση όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναγνώρισε το πάθος και το ταλέντο της στην μαγειρική προσφέροντάς της το Golden Pin.

Η Ελισάβετ βρέθηκε στις οντισιόν του MasterChef προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. "Δήλωσα συμμετοχή γιατί λατρεύω τη μαγειρική. Δεν είναι κάτι που έχω σπουδάσει αλλά το αγαπώ πάρα πολύ" δήλωσε.

Αν και δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την μαγειρική φαίνεται πως αντλεί κίνητρο από το πάθος της ενώ όπως αποκάλυψε πιστεύει ότι μπορεί να είναι η επόμενη "MasterChef".

Το πιάτο που ετοίμασε η Ελισάβετ εντυπωσίασε τους κριτές από τους οποίους απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

"Είναι από τα πιο όμορφα πιάτα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό. Δοκίμασα από τα πιο ζουμερά ψάρια που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό. Είδα σε ένα πιάτο την περισσότερη αγάπη που έχει βάλει κάποιος στον διαγωνισμό" ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η παίκτρια πήρε και τα τρία ναι που χρειάζονταν για να περάσει στην επόμενη φάση. Όμως την περίμενε ακόμα μια έκπληξη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναγνωρίζοντας το πάθος της για την μαγειρική της έδωσε το Golden Pin με την Ελισάβετ να περνάει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση