Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης - «Βόμβα» του Λάμπρου στο Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 09:33 Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης - «Βόμβα» του Λάμπρου στο Συμβούλιο

Μαλλιά κουβάρια έγιναν οι Μαχητές στο συμβούλιο του Survivor 5 μετά τα όσα αποκάλυψαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μυριέλλα Κουρεντή. Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Σε μια αποκάλυψη "βόμβα" προχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το βράδυ της Τετάρτης (27/01) στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ.

Ο παίκτης των Διασήμων πήρε την πρωτοβουλία να πει δημοσίως μπροστά στις δύο ομάδες όσα του μετέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή χθες, ότι δηλαδή την πλησίασαν δύο Μαχητές και της ζήτησαν να ψηφίσει κάποιον Κόκκινο με μεγάλη δημοτικότητα, ώστε να φύγει από το Survivor 5 ένας από τους παίκτες των Μπλε.

 

"Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε", είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Survivor 5: Μαλλιά κουβάρια οι Μαχητές

Στο άκουσμα της αποκάλυψης, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις στην ομάδα των Μαχητών. Τα δύο κορίτσια που ήταν υποψήφια, η Σοφιάννα και η Ασημίνα, απογοητεύτηκαν, ενώ τον λόγο πήρε ο Σάββας ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με την Μυριέλλα, ζητώντας της να πει αν μιλά για τον ίδιο. Η Μυριέλλα επέμεινε πως δεν θα πει ονόματα, ωστόσο, αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Σάββα, εκθέτοντάς τον για τις προθέσεις του.

Στο στόχαστρο βρέθηκε, όμως, και ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος δεν απάντησε ευθέως στις ερωτήσεις που του έκαναν οι συμπαίκτες του. Έτσι, αρκετοί θεώρησαν πως ο ένας από τους δύο παίκτες που πλησίασαν την Μυριέλλα ήταν αυτός, μιας και έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.

Τον λόγο πήρε και ο Σπύρος, που ξέσπασε κατά της Ασημίνας, λέγοντας αρκετά βαριά λόγια για τον χαρακτήρα της. Η ίδια η Ασημίνα, πάντως, έβαλε τα κλάματα και δήλωσε πλήρως απογοητευμένη από την ομάδα της, αναφέροντας πως έχει καταλάβει ποιοι από τους συμπαίκτες της είπαν ψέματα κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και ποιοι είπαν αλήθεια. Πρόσθεσε, πως έχει καταλάβει για ποια άτομα μίλησε η Μυριέλλα.

Survivor 5: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν τέσσερις, μοιρασμένοι στις δύο ομάδες.

Πρόκειται για τους Θανάση Βισκαδουράκη και Αθηνά Ευμορφιάδη από την ομάδα των Διασήμων, καθώς και τις Σοφιάνννα Αβραμάκη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

Τελικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση