Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 09:37 Survivor 5: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα και τι πρόκειται να δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές για τους παίκτες του Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη, τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και την Άσπα Πρεδάρη να βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

"Όλοι οι φόβοι μου πραγματοποιήθηκαν. Με το που μπήκα σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει με τίποτα να ψηφιστώ την πρώτη εβδομάδα που θα ήταν διαθέσιμη για εμάς και σίγουρα να μην τραυματιστώ. Δυστυχώς για εμένα συνέβησαν και τα δύο. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά άτυχος στο ξεκίνημά μου." ανέφερε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ύστερα από την ψηφοφορία των συμπαικτών του.

 

"Ο Σπύρος δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι θα με ψηφίσει. Και δικαίωμά του ο καθένας πράττει όπως θέλει. Σήμερα ήρθα εδώ και είχα πει σε πολλούς από τους συμπαίκτες μου ότι θα ψηφιστώ. Το ένστικτό μου δεν έλεγε τον λόγο. Από τη μια πλευρά καταλαβαίνω τη θέση του για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί αγωνιστικά, απλά ο λίγο καλύτερος είναι αυτός που θα την πατήσει" σχολίασε από τη μεριά της η Άσπα.

 

 

Survivor 5: Το trailer της Τρίτης (01/02)

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στην ομάδα των Μαχητών και στο επεισόδιο της Τρίτης με τον Γιώργο Κατσαούνη να αναφέρει για τους συμπαίκτες του "Κατάλαβαν ότι αν φύγω δεν πρόκειται να πάρουν ούτε έπαθλο, ούτε να φάνε ποτέ. Θα μείνουν νηστικοί".

 

 

Πηγή: news247.gr