Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το X-Factor επιστρέφει: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 11:28 Το X-Factor επιστρέφει: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα

Μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα επιστρέψει σύντομα το μουσικό talent show "X-Factor". Τα πρώτα δύο ονόματα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή και στα backstage.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το MEGA, καθώς πολύ σύντομα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το μεγαλύτερο μουσικό talent show "X-Factor", το οποίο θα επιστρέψει ανανεωμένο.

Η παραγωγή του τηλεοπτικού show βρίσκεται σε αναζήτηση των προσώπων που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, ενώ ακόμη δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση.

 

Προς το παρόν, δύο είναι τα ονόματα που έχουν γίνει γνωστά: το ένα θα κατέχει μία από τις θέσεις των κριτών (που συνήθως είναι τρεις), ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται στα backstage του show.

Ο λόγος για τον γνωστό τραγουδιστή, μουσικό και frontman των Stavento, τον Μιχάλη Κοϋινέλη, ο οποίος έχει βρεθεί ξανά στη θέση αυτή με μεγάλη επιτυχία, ως μέλος της κριτικής επιτροπής του The Voice of Greece.

Όσο για το πρόσωπο που θα δούμε να υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους και να συνομιλεί μαζί τους στα backstage, αυτό θα είναι η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, η οποία συμμετείχε στο "J2US" και κέρδισε μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή τραγουδίστρια θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στη θέση αυτή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει ένα ακόμη άτομο μαζί της στα backstage.

Πηγές: Mega. news247.gr