Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιωρίκας Πηλίδης για Survivor: Μπήκα για οικονομικούς λόγους - Ακούστηκαν πράγματα που δεν ισχύουν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 15:51 Γιωρίκας Πηλίδης για Survivor: Μπήκα για οικονομικούς λόγους - Ακούστηκαν πράγματα που δεν ισχύουν

Όσα είπε ο Γιωρίκας Πηλίδης για το Survivor στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Για όλα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μίλησε ο αθλητής και πρώην παίκτης του Survivor όταν βρέθηκε καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό του Love It στον ΣΚΑϊ.

«Mπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δυστυχώς, όσο ψηλά κι αν πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι» αποκάλυψε ο Γιωρίκας Πηλίδης.

«Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι όπως ακριβώς τα ανέφεραν κάποιοι.

Για παράδειγμα, με τις διακρίσεις που έχω φέρει δεν είναι του στιλ μου και δεν μου αρμόζουν κάποια πράγματα. Θα έπρεπε να κινούμαι λίγο πιο διακριτικά και πιο άνετα. 

Να μπορέσω και να βοηθήσω πολύ πιο εύκολα την οικογένεια μου. Αυτό το λέω γιατί έχω πολλούς φίλους συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πολύ πιο μικρές διακρίσεις από μένα, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

«Είμαι προβληματισμένος και θέλω ακόμα χρόνο για να μπορέσω να σκεφτώ για τη συνέχεια μου στον αθλητισμό» συμπλήρωσε ο Γιωρίκας Πηλίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.