Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού - Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 09:40 Survivor: Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού - Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το Συμβούλιο του νησιού του Survivor 5. Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αναστάτωσε τους παίκτες.

Σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν Διάσημοι και Μαχητές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το συμβούλιο του νησιού βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να αποκαλύψει τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor 2022 μέχρι και σήμερα.

Στις πρώτες θέσεις δυναμικότητας, βάση των στατιστικών, για τους Μαχητές βλέπουμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ όσον αφορά τους Διάσημους στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης και ακολουθούν η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Survivor: Η κατάταξη δυναμικότητας των Μαχητών

 

 

Survivor: Η κατάταξη δυναμικότητας των Διάσημων

 

 

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίστηκαν στο Συμβούλιο, καθώς υπήρξε και μια σημαντική ανατροπή στη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων από την ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στο φετινό Survivor η κάλπη "έβγαλε" δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων. Έτσι, μετά από τις δύο ψηφοφορίες, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Survivor: Μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία

 

 

 

 

Πηγή: news247.gr