Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 12:12 Survivor Spoiler: Η Κάτια Ταραμπάνκο στον Άγιο Δομίνικο - Ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι

Η Κάτια επέστρεψε στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από μπόλικο παρασκήνιο, ακόμα περισσότερες διαπραγματεύσεις, η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για το season 2 στο σίριαλ του Ένα GNTM στον Άγιο Δομίνικο.

Επέστρεψε η Κάτια

Η Κάτια έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο και θα ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων όπως όπλα δείχνουν. Η Κάτια απέφυγε τις συζητήσεις στο αεροδρόμιο και έσπευσε να επιβιβαστεί στην πτήση για Καραϊβική.

Την Ταραμπάνκο θα την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την επόμενη εβδομάδα αλλά ήδη οι fans του πάλαι ποτέ GNTM έχουν φέρει ένα κύμα ενθουσιασμού ειδικά στο Twitter, όπου τόσο το Survivor όσο και το όνομα της Κάτιας τρεντάρει ήδη.

Η αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor το 2021

 Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Κάτια Ταραμπάνκο, είχε αποχωρήσει λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου μήνα διαμονής στο Survivor την περσινή σεζόν, εξαιτίας της μεάλης απώλειας βάρους αλλά κι ενός αυτοάνοσου που δεν την επέτρεψε να παραμείνει στο νησί, εξηγώντας πως το ριάλιτι επιβίωσης παραμένει για εκείνη ένα ανοιχτός λογαριασμός.

«Eίμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω. Έχω στεναχωρηθεί που έχω φύγει, που δεν ήμουν δέκα κιλά παραπάνω για να τα χάσω. Εγώ νόμιζα πως το ζητούμενο είναι να κερδίζεις τις μάχες και όχι μόνο να συμβιώνεις καλά. Εγώ αυτό έκανα με τον Γιώργο Κοψιδά και σε κάποιους αυτό δεν άρεσε. Θέλω πολύ να ξεκαθαρίσω πως δεν έκλεψα φαγητό, το βρήκα το ρύζι στα σκουπίδια, δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, δεν έβαλα ποτέ χέρι και στο λάδι, εγώ δεν ήξερα πως ο Πάνος είχε λάδι, πρέπει να ήμουν σε άλλο νησί», είχε πει η Κάτια όταν βγήκε εκτός παιχνιδιού πέρσι και είχε τονίσει:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να γυρίσω αν μου το επέτρεπε το σώμα μου, θέλω δέκα κιλά παραπάνω για να το κάνω αυτό. Το παρακολουθώ το Survivor, πάντα υπήρχε ανταγωνισμός και εριστικά σχόλια και από τη μία ομάδα και από την άλλη».

Τι γίνεται στο Twitter με την Κάτια; Χαμός!

Πηγή: queen.gr