Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία απόψε - Νέος τσακωμός και υποψήφιοι-έκπληξη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 13:03 Survivor Spoiler: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία απόψε - Νέος τσακωμός και υποψήφιοι-έκπληξη

Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία.

Νέο επεισόδιο Survivor σήμερα, νέο spoiler και για τον νικητή στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Dokari, οι Μαχητές κάνουν το 2-0 και στέλνουν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού τους Διάσημους για να αναδείξουν όχι δύο, αλλά τρεις ακόμα υποψηφίους.

Θα ισχύει και σήμερα, δηλαδή, η ανάδειξη δύο υποψηφίων με ψηφοφορία και ενός από την παίκτρια που πήρε την ατομική ασυλία, δηλαδή την Βρισηίδα. Θα επανέλθουμε για τους υποψηφίους σε λίγο, αν και όλα δείχνουν ότι Κουρεντή και Κωνσταντάρας δεν θα αποφύγουν την ανάδειξή τους από τις δύο ψηφοφορίες.

Survivor Spoiler: Νέος γυναικείος καβγάς στο νησί με αφορμή μια μπλούζα του Γιάννη Τσολάκη

Η νίκη των Μαχητών στο Survivor μετά από ένα σερί ηττών και η προστασία από την πρώτη ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού δεν φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να σταματήσει η «φαγωμάρα» στις τάξεις των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο.

Αιτία της έντασης με γυναικείο χρώμα αυτή τη φορά αποτέλεσε η μπλούζα του Γιάννη Τσολάκη. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν πριν τον αγώνα με την ασυλία η Μαίη ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για το μπλουζάκι που φορούσε με την ίδια να εξηγεί ότι ήταν του Γιάννη Τσολάκη «επειδή κρύωσα πάρα πολύ».

Μετά το τέλος του αγώνα η Μαίη σε δηλώσεις της εξήγησε ότι «τώρα που φόρεσα τη μπλούζα του μου είπε «σου πάει πολύ ταιριάζει με τα μάτια σου» και του είπα «και με τα δικά σου γιατί έχουμε τα ίδια μάτια»».

Η παίχτρια των Μπλε είπε, μάλιστα, πως αντιλήφθηκε την Σοφιάννα «να κοιτάει περίεργα και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο αφού έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν κάτι» για να προσθέσει ότι το βλέμμα της συμπαίχτριάς της ήταν «μισητό».

Η στάση αυτή δεν φαίνεται να μένει ασχολίαστη από τους υπόλοιπους Μπλε που ακούγονται στο τρέιλερ να λένε «η αλήθεια είναι πως η Μαίη τον είχε γδύσει με τα μάτια της, τώρα τον έγδυσε και κυριολεκτικά» με τη Σοφιάννα να προσθέτει «ελπίζω να μην βρέξει και κλειδώσει καμία και έχουμε…».

 

 

Survivor: Τι είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής

Ανατροπές, εκπλήξεις και υποψήφιους προς αποχώρηση! Απ' όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με την κατάταξη δυναμικότητας Μαχητών και Διασήμων να ξεχωρίζει.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το συμβούλιο του νησιού βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor 2022 μέχρι και σήμερα. Στους Μαχητές την πρώτη θέση κρατάει η Ασημίνα και την τελευταία ο Σπύρος Μαρτίκας...

 

 

Στους διάσημους ο Άρης Σοϊλέδης είναι στην κορυφή, ενώ η Αθηνά Ευμορφιάδη τελευταία...

 

 

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, καθώς υπήρξε και μια σημαντική ανατροπή στη διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Έτσι, μετά από τις δύο ψηφοφορίες, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πηγή: Dokari, newsbomb