Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον παίκτη των Διασήμων που αποχωρεί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 16:31 Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή με τον παίκτη των Διασήμων που αποχωρεί

Μια μεγάλη έκπληξη θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τετάρτης.

Μια μεγάλη επιστροφή στις νίκες και μια αποχώρηση-έκπληξη αναμένεται να δούμε στο σημερινό και το αυριανό επεισόδιο του Survivor.

Στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε το βράδυ οι Διάσημοι κάνουν το μεγάλο comeback και κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, το τέταρτο φέτος, τη στιγμή που οι Μαχητές έχουν μείνει στο ένα.

Όσον αφορά την αυριανή αποχώρηση, εκεί γίνεται η μεγάλη έκπληξη...

Αν και οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι η Αθηνά Ευμορφιάδη θα πει «αντίο» στην ομάδα της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι εκείνος τελικά που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Spoiler: «Κλείδωσε» η είσοδος της νέας παίκτριας στο παιχνίδι

H Κάτια Ταραμπάνκο είναι η νέα παίκτρια που θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα στο Survivor. Το πρωί της Δευτέρας η κάμερα του Open τσάκωσε τη νικήτρια του GNTM στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με άνθρωπο της παραγωγής του Survivor.

Το μοντέλο με το εκρηκτικό ταπεραμέντο αναμένεται να μπει στον αγώνα την επόμενη εβδομάδα για να φέρει τα πάνω-κάτω. Ο Ατζουν άλλωστε την ήθελε διακαώς ξανά στο παιχνίδι, αφού πέρυσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι πρόωρα λόγω προβλήματος υγείας.

Survivor trailer: Συγκινεί τους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να δούμε τους παίκτες να συγκινούνται καθώς οι νικητές του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τις οικογένειές τους.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση