Survivor Spoiler: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους -Τρομάζει ο τραυματισμός της Ασημίνας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 13:47 Survivor Spoiler: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση για τους Διάσημους -Τρομάζει ο τραυματισμός της Ασημίνας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αποχώρηση για την ομάδα των Διασήμων, καθώς όπως όλα δείχνουν δυο παίκτες θα αποχωρήσουν απόψε και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Αντιμέτωποι με μία ακόμη αποχώρηση θα βρεθούν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες του Survivor 5, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι ανατροπές.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αθηνά Ευμορφιάδη, ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού και είναι και οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση, ωστόσο από το αποψινό Συμβούλιο δεν θα φύγει ένας αλλά δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει το spoiler της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;", με τη ρεπόρτερ της εκπομπής να αναφέρει πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους, ενώ εκτός θα βρεθεί και η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς αφού δεν αντέχει ψυχολογικά να βρίσκεται μακριά από την κόρη της.

Survivor 5: Η συγκίνηση της Αθηνάς στο μήνυμα της κόρης της

Σοβαρός τραυματισμός σήμερα για παίχτη των Μαχητών

Ημέρα αποχώρησης σήμερα για το Survivor αλλά μέχρι να φτάσουμε στο συμβούλιο του νησιού με τους πέντε υποψήφιους από τους Διάσημους, θα επικρατήσουν άλλα πάθη και άλλες ατυχίες.

Συγκεκριμένα στους Μαχητές κεντρικό θέμα είναι το φαγητό καθώς μετά και την ήττα τους στο τελευταίο αγώνισμα μπάσκετ στην άμμο έμειναν ξανά χωρίς την ευκαιρία να γεμίσουν τα στομάχια τους.

«Εγώ αυτό που τόνισα χθες είναι ότι έχουμε πεθάνει της πείνας και ξαφνικά πετάγεται η Μυριέλλα που πραγματικά το τερμάτισε» ακούγεται να λέει ο Αντρέας Ματθαιάκης. Αφορμή τα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη: «Τρώγοντας ανοίγει το στομάχι και μετά μπορεί να πεινάς και λίγο περισσότερο. Σας το λέω γιατί μπορεί να το πάθετε αυτό εμείς το έχουμε πάθει».

«Δεν ξέρω πραγματικά ασχολίαστο» ακούγεται να λέει ο Αντρέας στο trailer για το σημερινό επεισόδιο.

Τα πιο έντονα συναισθήματα, όμως, δημιουργήθηκαν στον υγρό στίβο μάχης για το σημερινό έπαθλό. Ο λόγος η άσχημη πτώση της Ασημίνας.

«Α, το γόνατό μου» ακούγεται να φωνάζει η Ασημίνα με τον Γιώργο Λιανό να φωνάζει τον γιατρό της παραγωγής και όλους τους παίχτες, Μαχητές και Διάσημους, να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις.

Πηγές: newsbomb.gr, new247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση