Survivor: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Σοκ στο Συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 09:37 Survivor: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση - Σοκ στο Συμβούλιο

Ένταση και κλάματα στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor 5. Οι δύο παίκτες που εγκαταλείπουν τον Άγιο Δομίνικο.

Αντιμέτωποι με όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις βρέθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (09/02) οι παίκτες του Survivor 5, σε ένα επεισόδιο με γκρίνιες και τσακωμούς, αλλά και με πολλές συγκινήσεις.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στο flag race, η ομάδα των Διασήμων κέρδισε για ακόμη μια φορά το έπαθλο φαγητού, απολαμβάνοντας ένα γεύμα με ταχίνι, κρουασάν και φυσικό χυμό.

Λίγο μετά, οι παίκτες βρέθηκαν στον χώρο του Συμβουλίου για την διαδικασία της αποχώρησης, με τις δύο ομάδες να έρχονται σε διαμάχη για το ζήτημα της πείνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Αθηνά Ευμορφιάδη, ο Απόστολος Ρουβάς, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τέθηκαν στη διάθεση του κοινού, καθώς ήταν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Survivor 5: Ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης

Μια μεγάλη ανατροπή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του παιχνιδιού, καθώς από το αποψινό Συμβούλιο δεν αποχώρησε ένας, αλλά δυο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο τέλος του Συμβουλίου ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού, με τον δημοσιογράφο να αναγκάζεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης για όλη την ομάδα.

Την ίδια ώρα, η Αθηνά Ευμορφιάδη ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 2022, καθώς δεν άντεχε ψυχολογικά να βρίσκεται μακριά από την κόρη της.

Survivor 5: Η ανακοίνωση της ετυμηγορίας του κοινού

Survivor 5: Σοκ στις δύο ομάδες για την αποχώρηση του Λάμπρου

Survivor 5: Η στιγμή της αποχώρησης της Αθηνάς

Survivor 5: Σπάραξε στο κλάμα η Ευρυδίκη

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση