Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 09:55 Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ομάδα των Μαχητών ολοκλήρωσε την ψηφοφορία του Survivor, επιλέγοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Αντρέας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών, όπως αποφάσισαν οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του Survivor το βράδυ της Κυριακής.

"Γιώργο θεωρώ γενικά ότι παίζεται ένα θέατρο σκιών και λέω σκιών γιατί αρκετοί προσπαθούν να κρυφτούν ακόμα και από τις δικές τους σκιές. Υποτίθεται ότι η ομάδα έχει πολύ μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα έχουμε να φάμε έπαθλο φαγητού 15-20 μέρες και απλά να υπενθυμίσω στα μέλη της ομάδας ότι τις προηγούμενες δύο ασυλίες τις κερδίσαμε επειδή έφερα 3/3.

Δεν μπορώ να καταλάβω σε μια ομάδα η οποία χάνει μονίμως να βγάζει αυτό το αποτέλεσμα. Είπαμε ότι θα ψηφίσουμε για αγωνιστικούς λόγους. Θέλω να το πει κάποιος αν δημιουργώ το παραμικρό πρόβλημα στην καλύβα γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν δημιουργώ. Θεωρώ ότι είμαι αρκετά ήσυχος και προσπαθώ να βοηθήσω όσο γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι έχω αποτελέσει πρόβλημα.

Από κει και πέρα είναι πολλά τα παιχνίδια που παίζονται, προσπαθώ να μην συμμετέχω σε κανένα από αυτά αλλά δυστυχώς αυτά είναι που με βγάζουν υποψήφιο".

 

 

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση