Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 11:53 Survivor Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι (video)

Survivor Spoiler 15/2: Ο κόσμος αποφάσισε και παίρνει το δρόμο της επιστροφής... 

Το βράδυ της Δευτέρας (14/2) παρακολουθήσαμε ένα εκρηκτικό επεισόδιο στο Survivor. Νέα ήττα για τους Μαχητές, αλλά η κατάσταση ξέφυγε στο συμβούλιο, όταν παίκτες των «μπλε» κατηγόρησαν την Πελαγία και τη Σοφιάννα για κλέψιμο στο φαγητό.

Η πρώτη μάλιστα απείλησε με μηνύσεις, ενώ βγήκε και υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα , ενώ από την Κυριακή (13/2) τους περίμενε στον… τάκο ο Ανδρέας.

Απόψε η ένταση αναμένεται να συνεχιστεί, όπως είδαμε και στο trailer του επεισοδίου. «Δεν ήταν ότι πέσαμε και από τα σύννεφα» ακούγεται να λέει η Σοφιάννα, συνεχίζοντας ακόμα πιο οργισμένη για τον Σπύρο Μαρτίκα και όσα είπε στο συμβούλιο της Δευτέρας και τα οποία προκάλεσαν την οργή της Πελαγίας που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για μηνύσεις.

«Πού πας ρε καραμήτρο χωρίς αποδείξεις. Είσαι 45 χρονών άνδρας και σοβαρός με τις δουλειές και κάθεσαι και χωρίς αποδείξεις και κατηγορείς κάποιον ότι είναι κλέφτης; Έχεις ιδέα τι είναι κλέφτης;» ακούγεται να λέει η συμπαίχτρια του Σπύρου Μαρτίκα.

Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο δεν κάνει βήμα πίσω από τα όσα υποστήριξε για τους κλέφτες αλλά εμφανίζεται να αντιδρά έντονα και για την παρέμβαση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο συμβούλιο της Δευτέρας ανοίγοντας, ως φαίνεται, ένα νέο μέτωπο.

«Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις. Δεν ξεχνάει κανείς ότι πέρσι η Κάτια σε παρόμοιο περιστατικό είχε όλη την ομάδα απέναντι της» ακούγεται να λέει ο Σπύρος καταλήγοντας με ένα μεγάλο «καρφί» για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί»

Survivor Spoiler 15/2: Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη

Η αποχώρηση γίνεται... παραδοσιακά κάθε Τετάρτη, η ψηφοφοφία έχει τελειώσει και ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι. Η Πελαγία αποχωρεί από το Survivor, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr.

Τα λόγια της και οι αντιδράσεις της, φαίνεται πως δεν άρεσαν στον κόσμο και αυτό αποτυπώθηκε στα social media. Είναι χαρακτηριστικό πως από χθες έγινε trend στο Twitter το #Πελαγια με περισσότερα από 3.000 tweets, με τα περισσότερα να είναι αρνητικά.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση